KRSTIĆ: Lekari koji kritikuju naše zdravstvo su GLUPE NEZNALICE (VIDEO)

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, u narodu poznatiji kao Vučićev glasnogovornik i tviteraš koji komentariše političke prilike u našoj zemljii, sada je u svom gostovanju na TV Pink umesto opoziciju napao lekare.

– Evo vam primer, zajedno protiv kovida udruženje, u kome specijalizanti radiologije, ortopedije, nemam nikakav problem ja s njima kad se bave ortopedijom i radiologijom, ali oni sada drže vakelu profesorima Medicinskog fakulteta koji se bave imunologijom, infektivnim bolestima i epidemiologijom. Oni njima daju uputstva šta i kako treba da se mi ponašamo. Specijalizanti, neznalice, ignoranti koji nikada nisu videli pacijenta koji je oboleo od kovida – rekao je Krstić o lekarima koji su bili dovoljno hrabri da se usprotive sistemu.

Krstić je zatim naveo da ovi lekari „nemaju pojma o kovidu, sede lepo u zavetrini, pišu pisma doktoru Konu, omalovažavaju ga, vređaju i unose nespokoj kod građana“.

On je zatim opleo i po medijima koji „promovišu te neodgovorne ljude“ i navode ih da se, kako kaže, neodgovorno ponašaju, jer ovi mediji propagiraju „neznalice, laike, ignorante kao neke stručnjake koji prekonosiraju Kriznom štabu“.

– Lekar Krstić naziva lekare specijalizante neznalicama, samo zato što su se usudili da kritikuju Vučićev Krizni štab! Lekar Krstić se solidariše samo sa lekarima koji javno zastupaju Vučićevu politiku. Sramotno! – napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

I dok je njegov kolega Vladimir Đukanović juče pozvao Vladu da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere, Krstić je odlučio da ostane uz svog vladara i nastavio tradiciju napada na lekare koji iznose drugačije mišljenje i protive se sistemu.

Podeli
Updated: децембар 3, 2020 — 1:36 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *