KRSTIĆ: Voleo bih da policija demonstrira SVOJU SILU I BRUTALNOST

Reagujući na zahtev Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) da se ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjasni da li podržava nasilje policije na julskim protestima, marketinški stručnjak Nebojša Krstić ih je nazvao „fantomskom organizacijom“ i dodao da bi voleo da im policija demonstrira svoju silu i brutalnost.

– Šta je to Udruženje za zaštitu ustavnosti? Voleo bih da policija članovima te fantonmske organizacije demonstrira praktično i kako to izgleda kad nije suzdržana prema nasilnicima i teroristima koji upadaju u Skupštinu Republike Srbije – napisao je Krstić na Tviteru.

Krstić je pitanjem šta je to Udruženje za zaštitu ustavnosti, pokazao da možda ne zna šta su to zakoni i Ustav Srbije i da njima u svakoj državi treba zaštita. On je zatim istakao da bi voleo da članovi UZUZ iskuse kako je to kada pripadnici policije nisu suzdržani, i time direktno pozvao na nasilje.

Podsetimo, UZUZ je pozvao da se ambasador Godfri izjasni zbog izjave da „ceni uzdržanost policije na julskim protestima“ zbog svih građana koji su brutalno prebijani, gaženi na ulicama i zasipani suzavcem.

Iz UZUZ su zamolili ambasadora da, ukoliko je podrška postupanju policije istinita, pojasni građanima Srbije, naročito prebijenim i nepravično uhapšenim građanima, kao i njihovim pordicama, koje postupanje policije zaslužuje titulu „najsuzdržanijeg“.

Podeli
Updated: новембар 10, 2020 — 12:49 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Koji smrad od nečoveka ,ovaj Krstić kao da ga je pravio Hitler .samo ti laj .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *