Lončar: POBESNELI SMO OD VLASTI od kako nam je Vučić DAO DRŽAVU (VIDEO)

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar imao je, malo je reći, spektakularan nastup na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Nahvalio je Aleksandra Vučića na sva zvona, na uštrb svojih kolega na pozicijama koje bi, kako kaže, trebalo da se preispitaju.


Lončar, u narodu inače poznat i kao „doktor smrt“, priznao je jednu bolnu činjenicu koja mori sve naprednjake – da pre Vučićeve vladavine nisu bili ni na mapi. Iliti, kako ministar kaže, nisu znali gde je levo.


– Mislim da svi mi koji smo na poziciji treba da se preispitamo. Mi smo ovde pobesneli, što bi rekli naši ljudi. Od nas koje je Vučić izabrao i dao nam državu, neki od nas nisu znali gde je levo, a sad se razumeju u sve i sad se pitaju za sve.

I sad se ne podrazumeva da smo mi ovde zbog naroda da pomognemo narodu. Nego je to naša dobra volja da li ćemo mi nekom da pomognemo jer smo bogovi, ovo nam je dedovina i to nam je problem – rekao je Lončar gostujući na televiziji Pink.

Loading...


Snishodljivi ministar zdravlja je potom još jednom iskoristio priliku da spomene Vučića u najpozitivnijem kontekstu i da mu se dodatno dodvori.
– Mislim da Aleksandar Vučić nema izbora nego da prispita kako je ko od nas radio – konstatovao je Lončar.

Podeli
Updated: 30 јануара, 2020 — 9:11 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.