Ludilo: Komunalna milicija će asistirati centrima za socijalni rad prilikom oduzimanja dece i izvršiteljima tokom plenidbe imovine !

Pre nekoliko dana je procurela vest, da je u razmatranju, pored već pomenute izmene zakona o komunalnoj policiji i predlog , da nova komunalna milicija asistira centrima za socijalni rad prilikom oduzimanja dece i izvršiteljima prilikom plenidbe imovine dužnika.

Kako kažu funkcioneri vladajuće stranke, komunalna policija je do sada opravdala sva njihova očekivanja i pokazala se efikasna u rešavanju raznih osetljivih problema.

Zbog te njihove efikasnosti , predloženo je da komunalna milicija asistira radnicima centra za socijalni rad prilikom oduzimanja dece i odvođenje u hraniteljsku porodicu, ali i izvršiteljima koji su se susretali sa raznim problemima i neprijatnostima tokom oduzimanja imovine dužnika.

Ako se ovaj predlog usvoji, komunalna milicija će prilikom asistencije centru za socijalni rad imati ovlašćenja , da nad roditeljima koji se pobune zbog oduzimanja dece , upotrebi gumenu palicu, biber sprej, da im stavi lisice , primeni silu nad njima i da ih tako dovede u kontrolisani položaj , kako bi radnici centra neometano mogli da rade svoj posao.

Loading...

Takođe se predviđa i hapšenje, privođenje i kažnjavanje , ukoliko roditelj ili dužnik budu ometali službeno lice u obavljanju službene dužnosti.

Podeli
Updated: 20 марта, 2019 — 3:49 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.