Marić ponovo PROMOVIŠE PROSTITUCIJU: Prostituka SE REKLAMIRALA UZ CENOVNIK (VIDEO)

U Srbiji je kao što znamo baš sve moguće. Tako je jutros u živom programu Hepi televizije sa nacionalnom frekvencijom gošća bila prostitutka istovremeno sa političarkom Milicom Đurđević i još nekim gostima.

Naime, prostitutka je govorila koliko novca zarađuje od prodaje eksplicitnih video snimaka i da redovno plaća porez državi, a voditeljka da je reč o jednoj pojavi u društvu pa nema razloga da se o tome ne govori.

Međutim, Milica Đurđević nije skrivala svoju ogorčenost, a taj snimak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Na ovoj televiziji u ovom času se otvoreno vrši promocija prostitucije. Odavde idem na međustranački dijalog, a sad slušam kako neko naplaćuje snimke 500 ili 1.000 evra. Ovaj narod neće opstati dok se budu promovisale ove pojave – rekla je između ostalog političarka.

O kakvom se gostovanju i događaju radi pogledajte na video snimku:

Podeli
Updated: јун 23, 2021 — 4:07 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. U našoj zemlji postoji dve prostitucije, sexualna i politička, nezna se poja je gora!

  2. Promovise se kriminal na svim televizijama koje su pustile snimke slika iskasapljenih ljudi od strane Belivuka a taj kriminal je promovisao Upravo predsednik Srbije Aleksandar Vucic, . Na pinku se svakog dana promovise Kriskijan kriminalac. koji pise knjigu za glupavu decu koja su zeljna tudje krvi i bogastva na brzaka ali na kraju to bude njihova krva.

    Ovo je dno dna da se ovakve misije prikazuju ali vditeljka Andjela nije daleko od prostitucje jer se i ona javno na tv ekranima cepila u parovima pa kod mikija kupinovac.
    Jad i beda od drzave da se vraca odluka o ponistavanju doktorata sinisi alom. .
    Da Marko Atlagic u skupstini pokusava da zavadi Srpski naro da dodje do gradjanskog rata. covek koji je bio u vlasti u Kninu i Republici Hrvatskoj on danas ispusta otrovne strelice a covek prvi pobegao iz Hrvatske i smestio se u skupstini .
    Svaki njegov govor jr za bratoubilack rat. Vidi se da su mu pradedovi bili koljaci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *