Marinika Tepić: Ako se bojiš muškaraca, hajde na duel sa mnom!

Na Platou ispred Filozofskog fakulteta počeo je još jedan protest „Jedan od pet miliona“ protiv aktuelne vlasti na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Okupljenima će se obratiti samostalna poslanica Marinika Tepić i Marija Lukić bivša sekretarica predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke koga su ona i još nekoliko žena optužile za seksualno uznemiravanje.

Dobro veče dobri ljudi, ja sam Marija Lukić koja je bila zlostavljana od strane predsednika opštine Brus. Ja sam ta koja nije htela to da trpi. Ja sam ta koja će po pravdu ići do Strazbura. Ne znam da li sam hrabra, ali znam da nisam sama. Žao mi je što me ne poznajete kao pametnu ženu, kao posvećenu majku već ste me ovako upoznali. Koliko Marija još znate, koliko je još Jutki u Srbiji… Nije dovoljno što je Jeličić na silu podneo ostavku, mora krivično da odgovara. Ovo nije politika, ovo je borba za život i pravdu, ja nisam političarka već dete koje je reklo „lažni car Jutka je go“. Ovo je borba za sve Marije u Srbiji, hvala vam što me podržavate – rekla je Marija Lukić.

Loading...

Marinika Tepić je poručila predsedniku Srbije da ako je hrabar kako priča na svojim režimskim medijima neka onda izađe na crtu u nekom TV duelu njoj kao ženi i opozicionom narodnom poslaniku.

Okupljeni drže transparente „Mi smo uz narod, ne uz bivše i sadašnje lopove“, „Zbog slobode“, „Probudi se“, „Ustani Srbijo“, „Poštujte zakon“, „“Stop bankarskom teroru“, „Radnici robnih kuća su uz vas“, kao i druge.

Organizatori su najavili da je tema ovonedeljnog protesta u Beogradu „Ulicama laži Aleksandra Vučića“ kao i da su u skladu sa tim pripremili 100.000 nalepnica sa „lažima“ predsednika države, koje će građani lepiti ulicama kojima se bude prolazilo tokom protestne šetnje.

Organizatori su zamolili učesnike protesta da nalepnice ne lepe na automobile i izloge radnji.

„Privatna svojina naših sugrađana nama nije meta. Meta su nam ulice koje su uzurpirali pripadnici diktatorskog režima, i u skladu s tim mi ćemo im, kao i do sada, odgovoriti!“, naveli su organizatori.

Podeli
Updated: 2 марта, 2019 — 8:27 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.