Marinika Tepić: Lončar je UBIJAO PACIJENTE za stan od Zemunskog klana

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić podsetila je na Tviteru novog starog ministra zdravlja Zlatibora Lončara na njegove veze sa članovima Zemunskog klana!

Nakon što je više dana Tepićka informisala javnost o katastrofalnim uslovima u srpskim bolnicama, ministar zdravlja joj je poručio da se podseti kako je izgledalo zdravstvo za vreme predsednika njene stranke.

Marinika mu nije ostala dužna, pa je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju Lončara u zagrljaju sa jednim od vođa Zemunskog klana Dušanom Spasojevićem, ubijenim u policijskoj akciji „Sablja“, koji je bio blizak prijatelj i saradnik sa Miodragom Ulemekom Legijom, osuđenim za ubistvo premijera Zorana Đinđića 2003.

– Lončar mi kaže da se uz foto o osakaćenom zdravstvu podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke.

Lončar za koga su na sudu svedočili da je overavao pacijente za stan od Zemunskog klana – ekipe predsednika njegove stranke! A drugi lekari spašavali živote za 5 nemačkih maraka plate! – napisala je Tepić.

Ministar Lončar je tokom svog mandata imao brojne afere, i u najmanju ruku čudne izjave koje su bile u funkciji zadovoljavanja svoga šefa.

Pročitajte jednu od tih izjava

Podeli
Updated: октобар 31, 2020 — 2:14 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *