MASKIRANI HULIGANI upali na auto-put „Miloš Veliki“, tri osobe povređene (VIDEO)

Maskirani napadači u noći između utorka i srede izleteli su na auto-put „Miloš Veliki“ i palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave.

Kako navodi list „Blic“, tom prilikom su povređene tri osobe.

Policija traga za više od 10 osoba koje su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli, prenosi Tanjug.

Policija je ubrzo stigla na mesto događaja i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

„Na putu je stajao ‘reno’ novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama“, kaže za „Blic““ dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29), koji je prošao bez povreda, i M. Đ. (31) koji je imao posekotine na vratu.

Kako list prenosi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

List je preneo i da je policija pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Podeli
Updated: 29 августа, 2019 — 5:51 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *