Medojević zapretio članovima Udbe: Zaustavićemo šverc droge i cigareta

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, napisao je na svom Facebook nalogu da protiv učešća lidera DF u Vladi mogu imati nešto samo saradnici UDBE, šverceri, kriminalci i tajkuni.

On je naveo da će Vlada u kojoj on bude zaustaviti šverc cigareta i droge.

“Možda izazivam negativne reakcije dijela “javnosti” ali tako će biti! “, napisao je Medojević a njegov status je podijelila i stranica Demokratskog fronta.

Podsjetimo, nosilac izborne liste “Crno na bijelo” i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je nedavno da ima istine u tome da Berlin, Vašington i London insistiraju na tome da u novoj Vladi ne bude radikalnih političara, ali da, kako je rekao, nema uslovljavanja.

Pobjeda je juče objavila saznanja u kojima navodi da je stav Abazovića jasan, a to je da “u ovom delikatnom trenutku i podijeljenom društvu kakvo je crnogorsko, ljudi koji svojom djelovanjem dijele Crnu Goru i izazivaju negativnu emociju kod izvjesnog broja građana ne mogu dobiti resore u novoj vladi”.

U Demokratskom frontu su, kako su naveli, u tome prepoznali Andriju Manadića, Milana Kneževića, Nebojšu Medojevića i Marka Milačića.

Izvor: Antena M

Podeli
Updated: септембар 22, 2020 — 4:09 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *