Milena Popović: Marko Đurić više učinio za Olivera, nego svi ostali zajedno

Spot protiv Olivera Ivanovića bio je deo političke kampanje i dan kada se pojavio bio je najgori u našim životima, rekla je u Novom danu Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, dodajući da se zna ko stoji iza njega. Ona kaže da su i tom periodu Marko Đurić i Oliver komunicirali i to preko nje, jer je to Oliver od nje tražio.


„Ne želim da govorim više o tim stvarima, to je bila politička kampanja, bilo je strašno. Taj dan kada se pojavio taj spot, bio je jedan od najgorih u našem životu. Bila je kampanja, bili su nam protivnici. Da sam ih mrzela tada u tim trenutku – jesam. Ja sam sa Markom Đurićem razgovarala tada o tome, on i Oliver su razmenili nekoliko poruka. Nije ni Oliver njih štedeo, ali nije bio toliko moćan da uzvrati na isti način“, rekla je Milena Popović o spotu protiv Olivera Ivanovića koji se pojavio uoči izbora na Kosovu.
Ponovivši svoju raniju izjavu da Marka Đurića smatra prijateljem, Popović objašnjava da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uz Olivera Ivanovića bio od dana kada je imenovan.


„Bili su politički protivnici zato što nisu uspeli da se dogovore, ali se jesu dogovorali. Dogovarali su se o nastupima na izborima, ali se nisu dogovorili. Oliver je nešto tražio, ali nije mogao da dobije. Oni su se tu mimioišli. Uvek kada su se sukobljavali, oni su preko mene komunicirali“, kazala je Popović i dodala da je to Oliver od nje traži govoreći joj da Đuriću napiše ovo ili ono.

Loading...


„Ja te poruke imam, za te poruke znaju neki drugi, a svi se sad prave blesavi“, istakla je Popović.
Na optužbe da se svrstala uz sadašnju vlast jer radi u Vladi Srbije, Milena Popović kaže da nije stala ni na čiju stranu i da ko god da je bio na vlasti trebalo je da uradi isto i ponudi joj posao.


„To je sramno, ja nisam ničiji politički protivnik. Neprestano pokušavaju da okrive državu Srbiju za Oliverovo ubisvo, a ja na to ne mogu da da ćutim… Ja sam na strani istine i neću da dozvolim da bilo ko okrivljuje bilo koga zarad političke kampanje“, kaže Milena Popović.Kako ističe, ne može da brani bilo koga, ali ne želi ni da upire prstom u bilo koga i optužuje, navodeći da ne pripada onoj grupi koja može da tvrdi da Olivera Ivanovića nisu ubili Albanci, već isključivo Srbi i dodaje da ne može da isključi ni učešće stranaca u ubistvu.


Kada je u pitanju Milan Radoičić, kojeg prištinske vlasti istražuju u vezi sa ubistvom I koji je izbegao hapšenje, Popović kaže da njeno mišljenje o njemu nije dobro I da o njemu zna ono što je čula u Kosovskoj Mitrovici I od pokojnog supruga.“Pratim istragu u Beogradu i Prištini. Kada se dođe do nekih konkretnih informacija uporediću sa informacijama koje imam. Ne znam da li je izbegao hapšenje ili u tom trenutku nije bio tu. Vreme će pokazati. Čekam od Prištine njihove informacije, a imam dosta informacija o svima“, napominje Popović.


Dodaje da Oliver nije poznavao Radoičića, ali da ga je smatrao čovekom koji predstavlja neki vid paralelne moći na Kosovu i da je povezan sa kriminalom.

Podeli
Updated: 30 септембра, 2019 — 2:37 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.