Milomir Marić: Da znaš koliko je VUČIĆ LUD, uzeo bih pasoš i pobegao (VIDEO)

Novinar portala Direktno Srđan Škoro gostovao je na televiziji N1. Tokom gostovanja izneo je veoma zanimljive informacije iz razgovora sa Milomirom Marićem.

Podsetimo, Srđan Škoro je prilikom jednog gostovanja na RTSu izneo negativne ocene o SNSu, i predsedniku SNSa Aleksandru Vučiću, od tada počinju njegovi problemi, prebacivanje na niže radno mesto, pa do napuštanja posla. Režimski mediji ga ne štede.

Škoro je istakao da je Marićem sarađaivao 90ih u reviji 92.

Posle tog incidenta na RTSu. Škoro se na Marićevu inicijativu sastao se urednikom TV Hepi, Milomirom Marićem, koji mu je kako kaže, prorekao sudbinu.

Tokom sastanka mu je rekao „Srđane, ti kada bih stvarno znao koliko je Vučić lud, ti bi sada uzeo pasoš i napustio zemlju, uništiće ti život, karijeru, ti ne znaš sa kim imaš posla.

„Ti iz istorije znaš da pametni ljudi ne mogu sa neznanjem i ludacima da izađu na kraj, i da izvesno vreme nećeš moći nigde!“

Tada sam mislio da Marić preteruje, čovek koji svaki drugi dan ugošćuje Vučića, ali se potvrdilo da Marić tačno zna sa kim ima posla, istakao je Škoro.

Voditeljka je sa nevericom upitala, Marić je rekao da vi ne znate koliko je Vučić lud?

Škoro je na to pitanje precizno odgovorio, „Da ja znam koliko je Vučić lud, odmah bih uzeo pasoš i napustio zemlju.

Ostatak razgovora pogledajte u videu ispod.

Podeli
Updated: јун 22, 2021 — 5:40 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. sta mislis da je samo on lud a mi male mace. hehe glupson

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *