Mitrović deli DUPLE BONUSE svim radnicima Pinka, a duguje 120 MILIONA EVRA = 1000 vrtića (VIDEO)

Željko Mitrović je organizovao žurku za zaposlene, na kojoj je izrazio posebnu zahvalnost hiljadama zaposlenih za visoke rejtinge koje postižu.


Uspeh tih visokih rejtinga rešio je da nagradi podelom DUPLIH BONUSA svim radnicima. Ta vest sama po sebi nije važna, normalna je za okolnosti firme koja uspešno posluje.


Pa šta onda ovu vest o podeli visokih i duplih bonusa zaposlenima izdvaja iz opsega normalnosti?
Izdvaja je kao što već mnogi čitaoci znaju, bezrezervna poslušnost vladajućem režimu kome služe na način na koji to pre njega niko nije radio.

Loading...

Politički protivnici se satanizuju u maniru propagande koju je Gebels vršio pod sloganom „Dajte mi medije i ja ću od jednog naroda napraviti krdo svinja!“


Ta poslušnost od strane režima se nagrađuje oslobađanjem od plaćanja poreza, i dugogodišnjim odlaganjma plaćanja poreza, zbog čega Pink I ostvaruje tako ogromne profite, pored stvarne zarade od velike gledanosti programa koji srozavaju kulturu jednog naroda.


Da podsetimo, za samo poslednje četiri godine država je televiziji Pink odložila plaćanje preko 1,52 milijarde dinara poreskog duga, a to nisu jedine privilegije koje provladini mediji godinama uživaju.
U nefer utakmici sa nezavisnim medijima, ova provladina televizija godinama ima povlašćen tretman, nekad bez obzira na propise.


Pink je godinama uspevao da odloži plaćanje poreza pa je tako Poreska uprava za četiri godine omogućila reprograme duga na ukupno 93 rate, pokazuju podaci do kojih je došao Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).Ružičasta televizija je dugovala 231,2 miliona dinara u martu 2012, kada je sa Poreskom upravom potpisala sporazum da plati porez na šest rata.

Nešto više od godinu dana kasnije, u junu 2013, novi dogovor je omogućio Pinku da 705,01 miliona dinara plati kroz 15 rata.
Odatle i potiče ovo moralno pitanje podele ogromnog novca režimskim poslušnicima, kada je za dugovanje te firme državi (Država su svi poreski obveznici koji redovno plaćaju porez) moglo da se sagradi 1000 vrtća koji nedostaju, ili da se kupe stotine preko potrebnih CT skenera, izgrade kilomtri puta ili kanalizacije.


Drskost i bezobrazluk ovog režima i njihovih poslušnika nemaju granica!

Za više informacija o dugovanju Pinka državi pročitajte OVAJ TEKST

Podeli
Updated: 14 јануара, 2020 — 6:32 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.