MLADA NADA SNS: Opozicija nas opstruiše u Skupštini!

Kodeks o ponašanju poslanika nije ranije usvojen zbog opstrukcije opozicionih poslanika – izjavila je juče najmlađa poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić, kojoj je ovo prvi mandat u Skupštini.

Skupštinska sala poslednjih meseci postala je teren naprednjaka sa kojeg upućuju razne uvrede kako opozicionim političarima, na čelu sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom, tako i svim javnim ličnostima sa integritetom.

Tako smo mogli da čujemo da „Đilas hoće da ubije Vučića i njegovu porodicu“, „da Dragan Bjelogrlić treba da napusti Srbiju“, „da Seka Sablić nije patriota“, „da je Đilas vodi javne finansije“, i još mnogo bisera, i to sve od poslanika naprednjaka. Svi su igrali na sigurnu kartu – „pljuvanje“ po Đilasu i opozicionim političarima, koji nisu prisustni u sali, bez obzira da li je ono što su iznosili javno iz skupštinske sale tačno ili nije! A sve zbog jednog istog cilja – da se dodvore svom šefu Aleksandru Vučiću.

Međutim, najmlađa poslanica sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“ Nevena Đurić iz Kruševca, koja je prilikom biranja na ovu funkciju rekla da će se potruditi da „sprovodi politiku koja donosi napredak i bolji život svim građanima, kroz institucije sistema i unapređenje obrazovanja“, samo je jedna od mlade garniture naprednjaka koja „briljira iz Skupštine“.

Na koje poslanike opozicije je mislila tokom svog obraćanja, kad u Skupštini nema opozicionih poslanika, nikako nije jasno! Ali, provereni recept za aplauz i javnu pohvalu kako Atlagića, Orlića, Martinovića, tako i Vučića, sigurno je zaslužila!

Podeli
Updated: децембар 26, 2020 — 8:28 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Gde li ces ti sestro kad ova posast prestane?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *