MORALNA BEDA: SNS koristi nesreću koja nas je zadesila za politički marketing

Iako je premijerka Ana Brnabić zamolila da se vanredno stanje ne koristi u političke svrhe, iz nekih partija to nisu poslušali.

Ana Brnabić je jutros zapretila da će uvesti „policijski čas, ako i dalje bude ovoliko ljudi na ulici“.Dodala je i da se novonstala situacija ne koristi u političke svrhe, ali to ne važi za aktiviste Srpske napredne stranke, čiji je i ona član.

SNS kao politička partija koja sebe poistovećuje sa državom, je rešila da ovu nesreću koja je zadesila državu, a pogotovo penzinere, zloupotrebljava za političku kampanju.

U punoj marketinškoj opremi SNSa, sa kesicama SNSa, idu od vrata do vrata i agituju za partiju Aleksandra Vučića iako su izbori otkazani.

Loading...

Pomoć najugroženijoj grupi stanovništva, odnosno penzionerima je zaista plemenita, ali je više nego očigledno da SNSu pomoć kao pomoć nije na prvom mestu.

Oni ovu nesreću, zlopotrebljavaju tako što navodnom humanošću prema najugroženijima marketinški trguju. Moralna beda partije koja šalje svoje aktiviste za podršku optuženim seksulanim predatorima i optuženim palikućama je zapravo i očekivana.

A licemerje predsednice vlade je samo šlag na tortu moralne bede SNSa

Podeli
Updated: 18 марта, 2020 — 8:59 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.