MUP – Policajci falsifikovali novac!

Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik Policijske stanice Ub R. P. (32), dok su zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca uhapšeni policijski službenik PS Ub D. V. (35) i osumnjičena V. M. (51).

Sumnja se da je R. P, pošto je saznao da je počinjeno krivično delo falsifikovanje novca obavestio D. V. da postoji osnov sumnje da je on to delo počinio. Postoje osnovi sumnje da je potom R. P, koji je, kao se sumnja bio svestan da je reč o krivično delu za koje se preuzima gonjenje po službenoj dužnosti, omogućio da u njegovo prisustvu V. M. falsifikovani novac da osumnjičenom D. V, kako bi na taj način prikrili dokaze o izvršenom krivičnom delu.

Loading...

Osumnjičenim je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Njih su uhapsili pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podeli
Updated: 18 маја, 2019 — 1:03 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Treba samo zamisliti ovako nešto pa shvatiti koliki je to absurd! „Dr“ Slina u „uspešnoj“ ulozi „suzbijanju kriminala“!? Da li je to moguće?!!! Pa naravno da je – NEmoguće, da to nije istina, da je to konstrukcija, konstrukt takvog idiota i lopova kao što je taj idiot i lopov „Dr“ Slina (i svakako) – njegov („Dr“ Sline) – otac, jer oni su pravi lopovi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.