Na Pinku anarhija: Kristijana Golubovića uhapsila policija zbog tuče (VIDEO)   

Nakon Zadrugovizije u „beloj kući“ nastao je opšti haos kada je došlo do sukoba između Nece i Pece Lazića sa Urošem Ćertićem, a sve je eskaliralo kada se uključio Kristijan Golubović.

Sve je počelo tako što je Nenad Lazić Neca izdramio u Beloj kući tokom svađe sa Jovanom Tomić Matorom.

On joj je prebacio što mu nije dala deo svoje nagrade, a ona mu je rekla da prvo mora da posluži svoje prijatelje. Neci je prišao iznenada Uroš Ćertić, koji ga je polio kupus salatom.

– To je hrana! Jadnik jedan. Greh je da se baca hrana! P*deraš jedan sa bolesnom kičmom, sve Bog vraća. Nisam ti ja kriv što su te ljudi komentarisali kao nasilnika. Stvari će da se operu, ali obraz nikad – besneo je Neca.

– Uroš je ušao ponovo u sukob sa Necom i Pecom , te je tom prilikom polio Necu, na šta je Peca odmah odreagovao.

Oni su nastavili da se polivaju i pljuju, te su zadrugari uleteli kako bi razdvojili da sukob ne eskalira.

– Skloni se od mene – ponavljao je Neca.

– Je**m li ti mamicu u pi**u ja – drao se Peca.

Oni su se prvo međusobno polivali, a onda je u jednom trenutku svađa eskalirala, te se Kristijan Golubović zaleteo na Ćertića i počeo da ga udara pesnicama po glavi i telu.

Ubrzo se u sve umešao i Emil Bugarin, pa su obojica udarala Ćertića dok je obezbeđenje pokušavalo da ih razdvoji i smiri, što je bilo veoma teško.

Ostali zadrugari su vrištali i molili ih da prestanu, užasnuti horor scenom.

Nakon što je stiglo pismo da su Emil Kamenov i Kristijan Golubović hitnom odlukom diskvalifikovani iz „Zadruge“ zbog fizičkog nasrtaja na Uroša Ćertića, oni su momentalno napustili kuću, ispred imanja u Šimanovcima sačekala ih je policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Emila Kamenova.

Podeli
Updated: октобар 2, 2022 — 7:28 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *