Najbolji igrač! Novi predsednik SNS-a biće Aleksandar Vučić

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS kaže da tim koji pobeđuje ne menja svog kapitena i najboljeg igrača, te da će on predložiti da dosadašnji šef stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za novi mandat predsednika stranke.

Ponavlja da će novi predsednik SNS biti i dosadašnji predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji ima ogromno poverenje i članstva i svih organa stranke.

– To vam je kao u sportu. Tim koji pobeđuje ne zamenjuje kapitena i najboljeg igrača. A SNS ima najboljeg kapitena koji je i najbolji igrač. I ne postoji nijedan racionalni razlog da ga zameni. Naš predsednik svojom energijom, snagom i znanjem ne pokreće samo stranku, već i državu – rekao je on.

Imajući u vidu ogromnu podršku koju SNS uživa u narodu, njena snaga i politička organizovanost su temelji političke stabilnosti u zemlji, kaže Vučević i dodaje da Srbija ne sme da sklizne iz te stabilnosti.

– Dakle, Aleksandar Vučić će biti naš kandidat za predsednika stranke na sledećem kongresu SNS – naglašava Vučević.

Iako su mediji spekulisali da je jedan od tri kandidata za novog šefa SNS, Vučević tvrdi da se neće kandidovati.

– Važno mi je da nastavimo da gradimo bolji tim, da ga podmlađujemo, da radimo vredno ali i pametno. I biće mi veliko zadovoljstvo da predložim Aleksandra Vučića da bude kandiat za novi mandat SNS – rekao je on.

Na pitanje da li je on sledeći premijer Vojvodine, Vučević odgovara da se o takvim stvarima prvo pitaju građani pa organi stranke.

– Sve u svoje vreme. Ne razmišljam o tome – zaključio je on.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 15 јула, 2019 — 12:47 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Hahahahaaa, pa n emogu da verujem! 🙂 🙂 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *