Napredni huligani umalo zapalili zgradu i stanare – STANARI POBESNELI (VIDEO)

Napredni huligani predvođeni SNS poslanicima su divljali za vreme policijskog časa.

Oni su ponovo bacali šok bombe, topovske udare i palili baklje, pa su tako na jednoj zgradi izazvali požar, te su stanari morali vodom da gase vatru, kako bi spasili svoje porodice od sigurne smrti.


Na lice mesta morale su da izađu i vatrogasne jedinice, jer su stanari prijavili da zgrada počinje da gori. Međutim ono što je veoma zanimljivo i čudno, je to da je izostala reakcija policije, za vreme ovog događaja, a ni posle toga, nije se pojavio ni jedan jedini policajac.


Velika je sreća da su stanari zgrade brzo reagovali i nisu čekali vatrogasce , već su sami krenuli da gase vatru vodom, inače bi sudbina dece, starih ljudi i ostalih stanara zgrade bila neizvesna.


Ono što je još strašnije od požara koji je mogao da se desi i da ugrozi veliki broj ljudskih života, jeste i to što je situacija između građana i ovih naprednih huligana na ivici fizičkog sukoba širom cele Srbije.


REŽIMSKA TELEVIZIJA PINK PODRŽALA NAPREDNE HULIGANE I JAVNO IH POHVALILA…


Režimska televizija PINK, koja je u zadnje vreme poznata i kao „fabrika lažnih vesti“ u svojim informativnim emisijama pohvalila je napredne huligane i kriminalce, koji su palili baklje i druga pirotehnička sredstva koja su upotrebili protiv građana Srbije.


Podsećamo naše čitaoce da je „nadrilekar“ Željko Mitrović , vlasnik „fabrike lažnih vesti“ na početku epidemije COVID -19, građanima Srbije poručio da se virusona leči tako što se popije gutljaj FANTE, pa se posle toga podrigne.

Podeli
Updated: 2 маја, 2020 — 9:45 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *