NAPREDNJACI TUKU PO ULICI! Obračun Aje Jung sa Nemanjom Šarovićem u centru Beograda (VIDEO)

Gradska odbornica Srpske napredne stranke i direktorka organizacije Beogradski festival igre Aja Jung sukobila se sa kandidatom za gradonačelnika Beograda Nemanjom Šarovićem u centru Beograda.

Incident se dogodio na performansu Šarovićevog Pokreta „Ljubav, vera, nada“ u Knez Mihailovoj ulici jer je bio plakat „Aja Jung Milioner“ na kojem je istakao da je odbornica SNS-a dobila za svoj Beogradski festival igre više od milion evra donacija za četiri godine.

Očigledno da je Jung bila prilično iznervirana Šarovićevim postupkom, pa je sa svojim sledbenicima fizički nasrnula na Šarovića. Najpre je nepoznata osoba skočila na Šarovića i počela da ga udara i gura, a zatim je u konfrontaciju krenula i sama Jung. Pokušala je i da otme telefon Šaroviću, odnosno da mu ga udarcem izbije iz ruke, što se jasno vidi na snimku.

– Teži incident i teže povrede izbegnute su samo zahvaljujući prisebnosti Nemanje Šarovića koji nije želeo da se spušta na nivo napadača i fizički se obračunava sa huliganima – saopštio je Pokret.

Šarović je osudio „fizičko i verbalno nasilje zaštitnog lica“ Aje Jung i pozvao je tužilaštvo i policiju da bez odlaganja reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale i kako posledice sledeći put ne bi bile daleko teže.

Podeli
Updated: март 25, 2022 — 1:21 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *