Naprednjak se skidao u kafiću i pokazivao devojkama polni organ: Sačekali ga ispred lokala i isprebijali!

Pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Radević je, kako Nova.rs saznaje, u poznatom kraljevačkom kafiću dobacivao devojkama, skidao se go i pokazivao polni organ, neke gošće seksualno uznemiravao, pa ga je na izlasku iz lokala sačekao mladić koji ga je „propisno prebio“.

Osim Radevića, koji je bio glavna zvezda večeri, u kafiću su tog 26. decembra, bil prisutni i zamenik gradonačelnika Vukašin Rakočević, direktor kraljevačkog vodovoda Aleksandar Protić i još nekoliko gradskih funkcionera i istaknutih članova Srpske napredne stranke. Društvo je želelo da proslavi još jednu, za njih, uspešnu godinu.

Proslava na kojoj je bilo mnogo više zvanica, skoro kompletno gradsko rukovodstvo i drugi počasni gosti, počela je u hotelu „Turist“. Već tada se dosta veselilo, slavilo, jelo i pilo, kao što dolikuje takvoj klijenteli kada se slavi „na račun“. U „Turistu“ je sve prošlo u redu, ali grupi najizdržljivijh funkcioinera to nije bilo dovoljno pa su promenili lokaciju.

Opredelili su se za jedan elitni kafić u centru Kraljeva, gde često dolaze i imaju svoj separe na galeriji. Oni su tamo redovni i cenjeni gosti zbog velikih računa. Jedan od njih je i Nikola Radević, koji je preuzeo ulogu glavne zvezde večeri, ali u najgorem smislu.

Već pripiti gradski funkcioneri nastavili su sa opijanjem, a sa podizanjem nivoa alkohola, podizala se i temperatura u kafiću. To je najviše uticalo upravo na Radevića, koji je, kako saznajemo, u jednom trenutku počeo da skida odeću. Kako je pića bilo sve više, odeće je bilo sve manje. Odozdo su imali lep pogled i na nekoliko devojaka, gošća lokala koje su im se svidele.

„Počelo je dobacivanje koje je postajalo sve vulgarnije i ekspicitinije. Svima je bilo neprijatno, ali su ti VIP gosti bili sve bahatiji i bahatiji“, navodi izvor Nova.rs koji je insistirao da ostane anoniman.

U jednom tenutku je Radević navodno imao i finale svoje striptiz tačke, kada je navodno gošćama pokazao polni organ.

Po priči izvora Nova, pijana ekipa se tu nije zaustavila, već su navodno sišli dole i počeli da dodiruju devojke i seksusalno ih uznemiravaju. Radević je, kako kaže, prednjačio u bahanalijama, a mnogi Kraljevčani tvrde da mu to nije prvi put da se ponaša osiono i bahato.

Ipak, i toj veseloj večeri došao je kraj i gosti su počeli da napuštaju kafić. U samom lokalu nije bilo nikakvih incidenata, osim pomenutih dešavanja.

Ali, kada su se uvaženi gosti razilazili, Radeviću je, kada je izašao na ulicu prišao mladić koji je bio u lokalu i gledao bahato i bezobrazno ponašanje pomoćnika gradonačelnika za omladinu i sport i počeo da ga bije. Radević nije mogao ili nije bio u stanju da pruži otpor, a nisu mu pomogle ni partijske kolege, pa je završio na ulici sa povredama arkade, rebra i ključne kosti, a mladić se udaljio sa lica mesta.

Sutradan je usledila uzbuna, pojavio se veliki broj inspektora i policajaca, počela je istraga. U okviru istrage, kako tvrdi izvor Nova, uzeti su i snimci kamera za video nadzor iz lokala. Na tim snimcima se videlo šta je Radević radio, između ostalog i njegova striptiz tačka i pokazivanje „ponosa“ devojkama, kao i saletanje gošći lokala. Na neki način, taj video snimak je odgledala i vrhuška SNS i iz Beograda je stiglo naređenje da se ceo događaj „gurne pod tepih“ a da snimak ni po koju cenu ne sme da završi u medijima. Navodno je zbog celog skandala ugrožena čak i pozicija sadašnjeg gradonačlenika Kraljeva Predraga Terzića, čiji je Radević najbliži saradnik.

Policija je, navodno, utvrdila identitet mladića koji se sukobio sa Radevićem, ali nije poznato da li je protiv njega podneta krivična ili prekršajna prijava. Poslednjih nedelja, prema pričama Kraljevčana, Radević se ne pojavljuje u javnosti. Osim sagovornika, još dva izvora su nam potvrdila dešavanja ispred lokala u Kraljevu.

Nova je pokušala da stupi u kontakt sa Nikolom Radevićem, ali se on nije javljao na telefon niti je odgovarao na poruke.

Redakcija Nova poslala je MUP Srbije pitanja vezana za ovaj događaj ali ni na jedno od tih pitanja nije odgovoreno.

Podeli
Updated: јануар 6, 2022 — 6:17 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *