NAPREDNJAK ZAPRETIO: Ako POLICIJA NE UBIJE ĐILASA – JA ĆU!

„Dragan Đilas je danas davao iskaz, mislim da ovo javnost ne zna, zato što je čovek, nepoznato lice, ali dovoljno ljuto ili ohrabreno ovako brutalnom i morbidnom kampanjom pozvalo uredno policiju i reklo da „ako policija ne završi Dragana Đilasa“, da će ga on onda ubiti. Policija je tu osobu uhapsila“, istakla je potpredsednica Stanke slobode i pravde Marinika Tepić i tako obelodanila sa kakvim se jezivim pretnjama suočava lider opozicione stranke.

Simpatizeri naprednjaka kampanju mržnje shvataju sve ozbiljnije.

– Mi smo došli dotle, ne samo da je Dragan Đilas kao predsednik moje stranke zaista najsatanizovanija osoba, politička, nepolitička, u privatnom biznisu, nego je neko kome je glava na panju svakog dana – rekla je Tepić.

Ovakve skandalozne pretnje posledica su višegodišnjeg crtanja mete na čelu lidera SSP-a, sa čim je saglasna i Tepić, koja je podsetila javnost da „društvenim mrežama kruži morbidan spot upućen Draganu Đilasu, koji veoma podseća na spot kojim je satanizovan Oliver Ivanović pre ubistva“.

– Mislim da je juče počeo taj potpuno morbidan spot o Draganu Đilasu koji kao da ste uzeli kopi-pejst spota Olivera Ivanovića uoči njegovog ubistva – napominje Tepić.

Režim u Srbiji crtanjem mete na čelo Dragana Đilasa je odgovoran za sve pretnje upućene njemu, pa i ne čudi što se čak i policija javljaju osobe koje su spremne „da završe s njim“.

Vlast umesto da bude odgovorna i da radi na smirivanju tenzija, satanizovanjem i bezbrojnim lažima ohrabruje osobe koje imaju upitno psihičko stanje da prete lideru Stranke slobode i pravde, pa se postavlja pitanje do kada će ta satanizaicja trajati?

Sve ovo je potvrda u kakvom društvu živimo, a uzrok svim anomalija su  upravo SNS i njihova propagandna mašinerija.

Podeli
Updated: 29 октобра, 2021 — 4:24 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *