NapreDNO! Dr Šapić rekao Lutovcu da je kU*AC?! (VIDEO)

Doktor nauka, Aleksandar Šapić, koji je nedavno pristupio Srpskoj naprednoj stranci kako bi svojim bogatim akademskim znanjem dao doprinos svetlijoj budućnosti Srbije, demonstrirao je u Jutarnjem programu RTS svoj visok obrazovni nivo.

– Bojim se ja, gospodine Lutovac, da ste Vi kao u onoj srpskoj izreci „Rđavoj stvari svašta smeta“ – obratio se dr Šapić Zoranu Lutovcu, predsedniku Demokratske stranke.

Izgleda da se Šapić sve bolje i bolje uklapa u naprednjački milje, barem sudeći po vokabularu. Kebara, Langura, Bakarec, Pilja, Božićka, Rističević, Atlagić… dobili su saborca dostojnog njih samih.

Čovek koji pretenduje da u bliskoj budućnosti vodi srpsku prestonicu, obratio se lideru jedne od vodećih opozicionih stranaka rečnikom kojeg bi se postidela i poslednja propalica.

No, samo takav rečnik koji baštini i sam Šapićev pretpostavljeni, vodi do najviših pozicija u državi.

Hvala Vučiću, što nam svakodnevno podiže kulturni nivo za stepenik više!

Podeli
Updated: јул 9, 2021 — 9:01 am

1 Comment

Add a Comment
  1. OKUPACIJA SRBIJE OD STRANE PRKODINSKIH SRBA NA CELI SA av. yORANOM M. BRNABICKOM,ATLAGIC,kISIC, MARTINOVIC,DMITOVIC,LAZANSKI,LINTA RAJIC.I JOS HILJADE OVAKVIH II ISTIH MESTA SU SE PODMUKLO UMREZILI OKO NARODNE BANKE SRBIJE , TAMO GDE JE NOVAC.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *