NAPREDNO PRAVOSUĐE – Sudija odredio čoveku pritvor jer NE SLUŠA VUČIĆEVE MOLBE

Tog 19. januara 2020, mesec dana pre nego što je Aleksandar Vučić rekao da je korona najsmešniji virus koji će lečiti ispijanjem rakije, državni sekretar Ministarstva pravde Radomir Ilić izjavio je da Ustav mora da se menja kako bi predsednik države birao sudije.

To je čak i u našim totalitarnim uslovima okarakterisano kao ludost. Rakija očigledno nije pomogla predsedniku da naciju zaštiti od korone, ali je dovoljno opila sistem da sudije u obrazloženjima presude kojom određuju pritvor kao razlog navode i ponašanje uprkos APELIMA PREDSEDNIKA.

Zoran Keser, sudija Osnovnog suda u Novom Sadu, prilikom donošenja presude kojom određuje pritvor na vrh liste razloga stavlja nepostupanje po apelima Aleksandra Vučića „u kojem isti MOLI“ da se pridržavamo izrečenih mera.

Srbija ne zna tačan broj obolelih lekara, vojnika, policajaca, medicinskih sestara i tehničara. Srbija danas ne zna koliko ljudi je u zatvorima širom zemlje zbog nepostupanja po pravilima Aleksandra Vučića, kojih se očigledno ni sam ne pridržava.

Loading...

Ali Srbija zna da je u Zabeli Jovana Popović, autorka antirežimske pesme Bagra, koja je među najokorelije kriminalce smeštena jer je 14. marta prekršila pravilo koje je usvojeno 17. marta!

I sudije koje su nju zaključale, kao i sudiju Kesera, razočaraće vreme. Korona ludilo kojem su podlegli uprkos etici neće im omogućiti napredak u sudijskom pozivu.Kao što rakija ne leči koronu, iako Vučić tako kaže, neće Vučić nikada birati sudije, iako bi, trezan ili pijan, to sigurno želeo.

Podeli
Updated: 11 априла, 2020 — 8:47 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.