Narod pita Vulina kada će u zatvor (VIDEO)

Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina danas su, pre sednice Skupštine Beograda o bezbednosti u glavnog gradu, sačekali građani koji su ga upitali “kada će u zatvor”.

Vulina i ostatak odbornika Skupštine Beograda ispred Sava Centra dočekala je grupa građana, a za ministra policije imali su posebna pitanja:

– Kada ćete u zatvor, ministre? Kada ćete na robiju? Ko je ubio Olivera Ivanovića? Gde su snimci sa naplatne rampe?

A ministar je izbegao da na ova pitanja odgovori konkretno, u svom stilu “tetka iz Kanade”, te je zainteresovanim građanima kratko rekao:

– Posle Đilasa… Drago mi je da vas vidim. Samo bih vas zamolio da pošaljete vaše odbornike da razgovaraju sa nama u skupštini.. Prijatno – mahnuo je Vulin uz osmeh okupljenima.

A šta zapravo misle oficiri o ministru Vulinu pročitajte u članku ispod.

Podeli
Updated: март 13, 2021 — 9:19 am

1 Comment

Add a Comment
  1. tUDJU NEGU I POMOC STE U OKTOBRU UKRALI INVALIDIMA PA PODELILI SAMI SEBI VISAK A KO SE STIM STVARIMA IGRA NJEMU E USKORO BITI KRAJ ,JER NE ZNATE KOJA JE TO MUKA BITI 30 GODINA NEPOKRETAN A TI ZDRAV I PRAV DA IH DZEPARIS. NA KRAJU SAZNAS KAKO JE NJIMA.,
    PA STE IM UVELI TV TAKSU ER STE IH IZBACILI IZ ZAKONA O JAVNIM MEDIJSKIM SERVISIMA CL.42 GDE STE SAMO TO PRAVO PRIZNALI AKO JE VLASNIK STRUJOMERA OSI, A CLANOVE PORODICNOG DOMACINSTVA STE IZBRISALI I TAKO IH IZBACILIIZ ZAKONA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *