Narode, ovo je vozni park naprednjaka (VIDEO)

Aleksandar Vučić se na počecima svoje vladavine konstantno trudio da bude u centru pažnje, da se dodvori narodu i napravi od sebe skromnog i poštenog političara.

Obećavao je da će se boriti protiv korupcije, da će smenjivati nestručne direktore, što se ispostavilo netačnim. Takođe, u jednom momentu je obećao da će drastično smanjiti broj službena vozila i ukinuti nepotrebna službena putovanja.

– U javnoj upravi imamo više od 60.000 vozila. Kupili smo 60.000 vozila, pa da su samo po 1.000 evra, nego su najmanje po 10.000 evra, to bi bilo šest miliona.

Ne samo da će se smanjivati broj tih vozila, nego ćemo i ukinuti sve, sem kada je reč o hitnim potrebama. Imaš dobru platu, sedi u svoje vozilo i dođi na posao – rekao je tadašnji potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić za Nedeljnik 2013. godine.

Međutim, kako se moglo videti u subotu tokom sednice Predsedništva SNS, mada to nije prvi put, reči naprednjačkog lidera su bile samo još jedna u nizu laži.

Kako se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama, naprednjački funkcioneri, ne samo da su smanjili broj vozila, nego su ga znatno i uvećali. I to ne bilo kakvim vozilima, već onim namenjenim režimskoj kliki koja uživa da se bahati i razmeće svojim bogatstvom.

Građani Novog Beograda, gde se održavala sednica, pored toga što su imali muke da se probiju do svojih stanova zbog zakrčenih puteva i trotoara, imali su osećaj da se nalaze na sajmu automobila, gde su izloženi svi najnoviji modeli na tržištu.

Odlučili su naprednjaci da se pohvale narodu šta sve stekli zahvaljujući svom gospodaru.

I dok Vučić savetuje građane da letuju u Sopotu, za njegove podanike nema zime, bogato su nagrađeni za poslušnost. Ipak se u Srbiji isplati biti poltron.

I voziti besan automobil.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: октобар 12, 2021 — 11:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *