Nebojša Stefanović osniva stranku?!

Ministar odbrane pokušava da osigura svoju i poziciju svojih saradnika uoči predstojećih izbora u SNS, tako što će formirati sopstvenu stranku, piše dnevni list „Danas“.

Danas, FOTO: Printscreen

Ako je verovati pisanjima medija, skrajnuta naprednjačka perjanica, Nebojša Stefanović, koji se nalazi u ratu sa liderom SNS, Aleksandrom Vučićem, osnovaće stranku, čime će ovaj unutarstranački sukob dobiti epilog.

Osnivanje stranke dolazi uoči najavljenih izbora na proleće iduće godine, pa je Stefanović, izgleda, odlučio da na vreme reaguje i pripremi teren za dalje delovanje.

Ako dođe do realizacije ove zamisli, to će biti ozbiljan udarac Aleksandru Vučiću, koji računa na pobedu već u prvom krugu predsedničkih izbora i osvajanje apsolutne većine u beogradskom i republičkom parlamentu.

Prema juče objavljenim rezultatima istraživanja javnog mnjenja agencije Demostat, opozicija ima izgledne šanse za pobedu u Beogradu, a osnivanjem stranke Stefanovića koji bi, svakako, povukao jedan deo naprednjačkog biračkog tela, šanse opozicije bi bile znatno uvećane.

Kakav će biti odgovor SNS na ove Stefanovićeve namere, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno, Stefanoviću se sprema ozbiljna medijska satanizacija, tako da nas uskoro očekuje vruća politička jesen i zima.

Podeli
Updated: август 13, 2021 — 9:05 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Što se tiče radikala, naprednjaka i nove stranke Stefanovića, NETREBA im ništa verovati. Sve to može da bude samo prevara opozicije da se opusti i doživi još jednu prevaru!

    1. Kriminalac se otcepljuje od copora i pravi stranku.To treba da je u zatvoru kao i ostali pajtosi i pljackasi sns.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *