NESPOSOBNI I ZA ŠTRAJK GLAĐU: Poslanici SNS-a najavili novu predstavu

Iako su poslanici i funkcioneri vladajućih stranaka juče najavili štrajk glađu, što je inače potez koji zaista ne želimo da komentarišemo, danas su tu odluku promenili i najavili novi performans.

Očito da je neko ko ima trunku razuma u toj stranci uvideo da je više nego besmisleno da vlast štrajkuje glađu, tako da ćemo umesto toga gledati kako poslanici vladajuće većine „telima brane skupštinu Srbije“. Ne znamo još od koga, ali nema veze.


– Srpski narod nikad nije imao fašizam u svojoj tradiciji! Oni koji su gubili izbore proteklih godina sada nasiljem, bukom, drekom, pretnjama, vešalima, testerama, pokušavaju da promene volju građana. Jasno je o čemu se radi, Obradović je marioneta u rukama Đilasa i Jeremića, dvojice verovatno najvećih lopova u Srbiji koji pokušavaju da ponovo dođu na vlast. SNS predvođena Vučićem želi normalnu i pristojnu Srbiju, Srbiju investicija, fabrika, novih radnih mesta – kaže Martinović

Loading...

Međutim u drugom delu obraćanja Martinovića dobili smo i odgovor zašto štrajk glađu i čime je inspirisan:

– Jutros sam imao konsultacije sa Aleksandrom Vučićem i odluka je da ne stupamo u štrajk glađu. Ako Đilasovi to odluče, istog trenutka i naši poslanici stupiće u štrajk. Obećavam vam da će naš štrajk da traje duže od Obradovićevog – naglasio je Martinović.

Dakle sav najavljeni cirkus je u stvari u režiji Aleksandra Vučića, koji od danas uspeva da upravlja ne samo govorom nego i ishranom svojih poltrona.
Štrajk glađu je odgovor na štrajk glađu opozicije (koji niko nikada nije ni najavio) i čak po starom dobrom principu „čiji je veći“ oni hrabro najavljuju da će njihov štrajk da traje duže.
Opozicija organizuje miting – oni kontramiting.
Opozicija organizuje štrajk glađu – oni kontra štrajk glađu (podsetimo još jednom, niko iz opoziije nikada nije najavio taj štrajk, ali to za SNS nije ni bitno).
Sve u svemu još jedna cirkuska tačka je pred nama, hrabri poslanici vladajuće većine od danas će braniti skupštinu koju niko ne napada, a koliko su i sami sposobni, nismo sigurni ni da će je odbraniti sami od sebe.

Izvor: Gerila

Podeli
Updated: 13 априла, 2019 — 3:33 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.