NEVEROVATNO – Dačić se pita otkud turisti iz Srbije u Milanu? (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je struktura srpskih državljana koji žele da se vrate u Srbiju iz inostranstva različita, ali i da ima oko 20 turista iz Milana, za koje ne može da shvati da „očekuju pomoć“.


Možda bi ministar Dačić trebalo da pita predsednika Srbije Aleksandra Vučića i doktora Branimira Nestorovića, koji su „slali“ ljude u šoping u Milano, otkud oni baš u ovom italijanskom gradu?!


– Ne mogu da shvatim da u Milanu ima 20 turista i očekuju našu pomoć. Ja želim da postavim zdravorazumsko pitanje, kad su otišli ti naši turisti? Ta kriza u Milanu nije od pre nekoliko dana.

Čak ima i dva slučaja koji nemaju gde da borave i spavaju u automobilima i sada je to urgentna situacija – rekao je Dačić, očigledno zaboravivši da je upravo doktor Branimir Nestorović na prvoj konferenciji u vezi sa koronavirusom, održanoj 26. februara posavetovao građane Srbije da idu u šoping u Milano.

Loading...


– Epidemija u Kini je pri kraju, ljudi. Ona je počela 7. decembra. Već se zna da pada virulencija virusa. Virus je sve slabiji, inače je slab. Estrogeni štite žene, one imaju jako blage oblike, prema tome, što se žena tiče, vi slobodno u šoping u Italiju.


Čujem da će tamo veliki popusti da budu, jer neće niko živi da ode, muževe malo pripremite – rekao je na toj konferenciji doktor Nestorović, a predsednik Srbije ga vrlo podržao.


Pošto je na toj konferenciji bilo mnogo smeha i čak preporučeno građanima, ženama iz Srbije da idu u šoping, a ti saveti došli od lekara i predsednika i sve to emitovano na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ne znamo zašto se ministar Dačić sada čudi otkud naši državljani baš u Milanu?!

Ministre, ako vam nešto nije jasno, najbolje je da pitate predsednika Vučića i doktora Nestorovića. Ipak su im oni savetovali da idu u Italiju!

Podeli
Updated: 31 марта, 2020 — 10:46 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.