NEVEROVATNO: Marijan Rističević zaražen koronavirusom

Marijan Rističević, poslanik iz redova Srpske napredne stranke, nije se pojavio danas na suđenju koje se vodi protiv Boška Obradovića, zbog optužbi da je napao njega i Zlatibora Lončara ispred Skupštine Srbije. Kao razlog nepojavljivanja, punomoćnik Rističevića je naveo da je njegov klijent zaražen koronavirusom.

“Oštećeni Marijan Rističević čiji sam ja punomoćnik danas nije došao na suđenje, a hteo je, iz zdravstvenih razloga, znate i sami kakva je situacija. On je, na nažalost, oboleo od kovida-19. Ovde je činjenično stanje jasno, samo da se procedura završi.

Mislim da će sva četvorica da budu osuđena onako kako ih je tužilac optužio, za nasilničko ponašanje stav 2, gde je zaprećena kazna do pet godina zatvora”, rekao je punomoćnik Marijana Rističevića Svetozar Vujačić.

Podsetimo, Obradović i članovi njegovog pokreta su optuženi za nasilje nad ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i poslanikom Marjanom Rističevićem ispred Narodne skupštine 8. maja ove godine, kad su Dveri održali protest.

“Najavljeno ročište je odloženo. Prvi put javnom želim da prokomentarišem ono što smatram spornim i problematičnim u vezi sa ovim sa suđenjem. Ovde se danas sudi jednoj političkoj partiji i njenom predsedniku, zbog verbalnog delikta. Umesto da se sudi onima koji su neposredno pred izborni proces menjali zakone, sudi se nama koji smo ukazivali na kršenje zakona od strane vladajućeg režima”, navodi Obradović, dodajući da je tužilaštvo veoma brzo reagovalo u njegovom slučaju.

Ono što je neverovatno u ovom slučaju je da virus korone može preživeti Marjana Rističevića koji je u skupštini otrovniji od same kuge.

Podeli
Updated: новембар 17, 2020 — 10:58 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Korona protiv kuge, videcemo ishod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *