NIJE VIC: Nebojša Stefanović namerava da huligani i kriminalci obezbeđuju policiju!

Ako ste mislili da vas ova vlast više ni sa čim ne može iznenaditi, razgneviti, razočarati, nasmejati, rasplakati… e pa prevarili ste se.

Da vam zgadi ovu zemlju i da proklinjete dan kad ste se u njoj rodili pobrinuo se ministar Nebojša Stefanović, sin Branka Stefanovića, penzionera i savetnika trgovaca oružjem.

Ministar Nebojša je rešio da čuvanje objekata MUP-a Srbije poveri privatnim obezbeđenjima!

Svima poznato i javna je tajna da su pripadnici privatnih obezbeđenja najčešće navijači fudbalskih klubova, poznatiji kao huligani ili lica sa kriminalnom prošlošću. Zato se pitamo postoji li granica ponižavanja, gaženja i ubijanja države Srbije od strane ove nesposobne, lažljive, alave, prevarantske, pokvarene, bezobzirne i bezočne naprednjačke vlasti?

Loading...

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se razmatra pilot projekat, u okviru kojeg bi licencirani radnici firmi za privatno obezbeđenje, u skladu sa zakonom, bili angažovani na poslovnima fizičkog obezbeđenja objekata MUP, umesto pripadnika MUP-a, tamo gde je to moguće, piše Politika.

Odgovarajući na pitanje da li će u obezbeđivanje objekata MUP-a biti uključeni i pripadnici privatnog obezbeđenja, najpre na objektu MUP-a u Ulici Kneza Miloša, Stefanović je rekao da se razmatra projekat da se deo privatnih kompanija za obezbeđenje, na osnovu tendera, uključi u taj posao, tamo gde je to moguće, što i zakon omogućava, prenosi Tanjug.

To sve u prevodu otprilike znači da će uskoro ćelavi, istetovirani, bezvratni kriminalac, koji radi kao obezbeđenje na nekom splavu i usput kontroliše ko može a ko ne može da prodaje drogu vašem detetu na tom mestu, mada se najčešće i sam honorarno bavi tom privrednom delatnošću, umesto obezbeđivanja splava i silikonskih pevaljki, stajati na vratima neke policijske stanice i kontrolisati ko može u nju da uđe a ko ne. Verovatno će moći i policajce da zaustavlja i vraća nazad ako me se taj policajac, na primer, zamerio jer ga je hapsio pre par godina ili mu nešto slično uradio.

Još ako budu gospoda iz privatnog obezbeđenja čuvali i policijske magacine sa oružjem ili mesta gde se čuvaju zaplenjeni narkotici, eto nama radosti, sreće i veselja.

Da ludilo bude beskrajno, Nebojša iz Beograda se baš svojski potrudio, pa navodi da bi pripadnici privatnog obezbeđenja mogli kao jedan od prvih objekata čuvati objekat Jedinice za obezbeđenje u Sarajevskoj ulici!

Na sve ovo nema šta ni da se doda ni oduzme i ne bismo vas više zadržavali, pretpostavljamo da pakujete stvari i da žurite da kupite kartu u jednom pravcu.

Pa, srećan vam put i ne brinite za nas, nama nema pomoći.

Izvor: Novinar.rs

Podeli
Updated: 29 децембра, 2019 — 2:26 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Pa, mislim da je to sasvim u skladu sa idiotom koji je „ministar policije“! On je „Dr“ Slina – lopov i idiot, tatko mu je isto (neznam koliko idiot) ali dokazani je lopov!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.