Niko kao On! Vučić rešava nezaposlenost: U junu 13.338 izbrisano sa biroa rada.

Nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) najčešće nisu zainteresovani za poslove u oblasti tekstilstva i kožarstva, mašinstva i obrade metala, poljoprivrede, proizvodnje i prerade hrane, šumarstva i obrade drveta, prenose mediji.

Za te poslove nezaposleni nisu zainteresovani zbog plata nižih od proseka za te poslove na regionalnom nivou, uslova rada koji su ispod standarda za zanimanje, neplaćenih doprinosa ili prekovremenog rada, neredovnih isplata, udaljenosti radnog mesta, nabrajaju u NSZ.

Poslovi koji se izbegavaju su i oni kod kojih postoji opasnost od povređivanja, profesionalnih ili drugih vrsta oboljenja, rada na visini, pod vodom ili zemljom..,

Pošto takve poslove ili poslove iz oblasti gore navedenih najčešće i nude u NSZ u junu ove godine je 13.338 nezaposlenih izbrisano sa biroa rada. Od tog broja, 12.041 neopravdano se nije javio ili odazvao pozivu NSZ, zbog čega su izbrisani na određeni rok, 1.145 nije se odazvalo na individualni razgovor sa savetnicima NSZ…

Loading...

Vučić rešava nezaposlenost: U junu 13.338 izbrisano sa biroa rada. Niko kao On!

Nema sumnje da će ovaj podatak obradovati režim Aleksandra Vučića, jer statistički gledano, brisanjem tih lica sa evidencije nezaposlenih, Vučić je automatski i smanjio nezaposlenost u Srbiji. Kad se dodaju oni koji će tek biti izbrisani sa evidencije NSZ kad na jesen napuste Srbiju i potraže neki bolji život u nekoj normalnoj zemlji, eto razloga da predsednik kakvog Srbja u svojoj istoriji nije imala, nasmejan i razdragan maše papirima i hvali sebe po svakojakim Pinkovima, Hepijima i ostalim otrovnim televizijama.

Moramo priznati da stvarno Srbija u svojoj istoriji nije imala mudrijeg predsednika

Niko nije tako mudro kao on svoje laži svakodnevno plasirao zatupaveloj, zaplašenoj i lažima obezglavljenoj masi.

Niko nije svoje promašaje predstavljao kao strateški proračunate poteze.

Niko kao on nije svoje okruženje, u kome se ne zna ko je od koga veća bitanga, prevarant i ološ, predstavljao kao najbolje što Srbija ima.

Niko kao on nije brukao i izdavao Srbiju gde god je mogao.

Niko kao on nije imao podlija, smrdljivija i ljigavijija stvorenja koja rade u njegovu korist i služe za njegovu promociju i odbranu njegovog lika i nedela.

I može se u nedogled nabrajati sve što do sada, a po svemu sudeći i na dalje, nekažnjeno, ne može niko kao on da uradi svom narodu.

Tako će se i ovih 13.338 nezaposlenih, koji nisu pristali da budu ropska i jeftina radna snaga njegovih prijatelja investitora i od njega pomilovanih i blagoslovenih tajkunskih gadova, pretvoriti u statističke podatke kako se smanjila nezaposlenost a da je za to zaslužan isključivo On, jer u Srbiji i kiša ne pada dok ne pita Vučića za dozvolu.

Zato deco, vi koji još uvek možete da mislite i da vidite ili ustajte i borite se ili bežite dok još možete i dok još od vas nisu napravili ljudske nule. Treće ne postoji.

Izvor: Novinar.rs/ M. Milovanović

Podeli
Updated: 25 јула, 2019 — 7:55 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Sto ja da bezim u inostranstvo ranije su kriminalci ka nesto debelo zabrljaju bezali na zapad sad bezi posten svet a kriminalci se bahate dosta bre

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.