Nikola Kojo se povlači iz protesta – Optužio opoziciju za izdaju!

Glumac Nikola Kojo nosioc imena protesta „1 od 5 miliona“ odlučio je da uskrati podršku opozicinom savezu zbog odlaganja protesta. Kojo je na twiteru saopštio da više neće slediti instrukcije koje daje opozicija okupljena u Savezu za Srbiju, optuživši ih za prevaru i izdaju. Zamerio im je što se protesti odlažu zbog praznika, smatrajući da je lepljenje nalepnica maksimum koji opozicija može postići.

“Pauza do iza Uskrsa? Nešto mi poznato? Opominjali mnogi. Al džaba…narod željan slobode ne vidi dobro. Samo želi. I srlja dalje, iako mu mutno pred očima…E pa, Spasiba za družbu Sojuz za Serbiu. Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!”, napisao je Kojo.

Najava da će protesti prestati dok traju praznici izazvala je buru među kritičarima Vučićevog režima, i oštrica se prebacila na motive opozicije za pauzom, zbog lošeg iskustva iz protesta 2017e kada je pauza za praznike rezultovala krajem demonstracija.

Sumnja je pala na međustranačke razmirice oko uticaja.

Loading...

Da podsetimo, „Narodna stranka“ Vuka Jeremića sve učestalije ponavlja kako je ona najjača opoziciona snaga, i postoje najave da bi mogla samostalno učestvovati na lokalnim izborima.

Drugi lider opozicije Dragan Đilas je u petak 19.Aprila osnovao svoju stranku „Slobode i prava“.

Podeli
Updated: 21 априла, 2019 — 4:52 am

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.