Nisu nam problem KOLJAČI I BELIVUK, najveći problem su Đilas i Šolak (VIDEO)

Glavni Vučićev medijski čovek, koji se krije iza plašta novinara Dragan J. Vučićević, gostujući na TV Pink istakao je da „najveći problem nije Veljko Belivuk, već lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas“ i, kako kaže, đilasovci.

– Nije nama ovde problem najveći Belivuk, ovde se najveći problem zove Dragan Đilas. Govorim u najširem smislu te reči. Dakle, Đilas je naredio ovu hajku. Đilas i đilasovci stoje iza ove upotrebe/zloupotrebe navodnog iskaza Veljka Belivuka. Oni su ti koji su naredili da sad neko najozbiljnije, neki mediji, neki političari, pod znacima navoda, najozbiljnije traže ostavku Vučića zato što ga je za nešto optužio svojeručni koljač Veljko Belivuk. Da se čovek prekrsti i levom i desnom rukom. Nazovimo prave stvari pravim imenom. I u pravu su i kolege koje su malopre bile u studiju, apsolutno sve treba dovesti do kraja – rekao je Vučićević.

Navikli smo na to da kvazinovinar Vučićević „trza“ i „ujeda“ svakog ko se zameri Aleksandru Vučiću, ali iz dana u dan Vučićević uspeva da u svojoj hajci ode korak dalje, na zaprepašćenje svakog normalnog čoveka.

Bizarno je i bolesno reći da je veći problem jedan predsednik opozicione partije, nego osoba koja je označena kao lider kriminalne grupe koja je na najmonstruoznije načine likvidirala svoje žrtve.

Svrha Vučićevićevog nastupa nije da ima zdravog razuma i logike u onome što priča, već da bez biranja sredstava na najsumanutiji način diskredituje opoziciju, a uvek među prvima Dragana Đilasa.

Zato Vučićević neće prezati da ide ovoliko daleko, kao što nije prezao ni da stavi sliku mučenja jedne od žrtava sa naslovom „Mama, koljemo ti sina!“.

Tako urednik Infomera zamišlja novinarstvo…

Podeli
Updated: јул 23, 2021 — 8:49 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *