NOVA KRVAVA KOŠULJA: Pretučen jedan od organizatora protesta

Demokratska stranka saopštila je danas da je Dalibor Stanojević, odbornik DS i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Knjaževcu „brutalno pretučen tokom proslave dana Opštine“. Njega su, kako kažu, pretukli predsednik Opštine Milan Đokić i dvojica saradnika naočigled nekoliko svedoka.

Stanojević za N1 tvrdi da ne zna zašto je do toga došlo, a da je nakon njegove prepirke sa jednim članom Opštinskog veća, predsednik opštine prišao i udario ga, nakon čega je izgubio svest.

„Napadnut sam od strane predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića Krake, i nekog nepoznatog lica. Neko me od njih udario i ja sam pao i izgubio svest, i onda su me još par puta udarili. Po podlivima na telu i leđima, više je udaraca bilo“, objasnio je Stanojević.

Loading...

Dodao je i da je napadu prethodila verbalna prepirka koju je imao sa jednim članom Opštinskog veća. „Onda su oni prišli i desilo se to šta se desilo“, kazao je Stanojević.

Slučaj će, kaže, prijaviti policiji.

Asocijacija slobodnih odbornika osudila je napad na Stanojevića i poručila inspiratorima, organizatorima i počiniocima tog napada da ih neće uplašiti.

Asocijacija je navela da je nasilje koje se „već sedam godina projektuje sa samog vrha vlasti, Srbiju pretvorilo u zemlju krvavih košulja“.

„Poručujemo inspiratorima, organizatorima i počiniocima svih ovakvih zločina da nas neće uplašiti, a građanima obećavamo da će svi oni odgovarati, ne samo politički, već i sudski za sva svoja nedela. Srbija će biti slobodna tek kada ovakve pojave iskorenimo, a sve koji su u njima učestvovali, lustriramo“, navodi se u saopštenju Asocijacije koja okuplja više od 700 odbornika iz cele Srbije i koja je osnovana u februaru.

Podeli
Updated: 19 маја, 2019 — 12:15 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.