Nova Žeksova parodija: TESLA SA PINKA REŠIO DA PATENTIRA ISUSA

Željko Mitrović se svako malo na društvenim mrežama hvali svojim „izumima“, a uz najnoviji koji je objavio na Instagramu, izrazio je želju da učini i Isusovo prvo čudo – da vodu pretvori u vino.

Naime, „Žeks izumitelj“ je nakon letećeg automobila, ozoniranja krvi, robotizovanog oka za digitalnog voditelja i ostalih radinosti, uspeo da stoji nasred pučine.

U opisu video snimka koji je objavio na Instagramu, dodao je i objašnjenje sile potiska i svoj proračun, a onda rekao da mu ostaje samo još da vodu pretvori u vino, pa da „pali“. Sve je to „začinio“ muzičkom podlogom u vidu pesme „Ameno“.

„Uspeo sam da stojim na pučini. Sila potiska je bila dovoljna za stajanje! Težina je sila koja je jednaka gravitacinom ubrzanju pomnoženim sa masom tela, zato je proračun bio 4, 4×3, 2×3 = 42 litre po cipeli, jer sam težak 84 kg. P.S. Ostalo mi je još da vodu pretvorim u vino i onda palim“, napisao je „Žeks izumitelj“.

Ovo je samo poslednji u nizu Mitrovićev „izum“. U proteklih godinu dana od njega smo videli i parasejling kopnom, robote, vizire, pa i specijalne komore za uništavanje koronavirusa.

Podsetimo se ranijih promašaja Tesle sa Pinka 😀

Podeli
Updated: август 13, 2021 — 7:30 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Ovaj „Genije#, misli ako može da izigra državne zakone da može i zakone Fizike.

  2. KOJA DILEJA MAJKO MILA. SAD CE MU VUCIC UTRPATI NEKO MILIONCE U DZEP. JER SU OBOJICA ISTE DILEJE.
    O BUDALE STA LI MU KAZE PORODICA. TATA IMAS LI TI TEMPERATURU. OVAJ MITROVIC JE PREVAZISAO GIGIJA I MIGIJA.
    KOD ROMA JE SVE MOGUCE PA I DA POLETE CIGANI U NEBO.

  3. Nema on temperaturu, on ima ludilo. Zato se odlično slaže sa Aleksandrom V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *