NOVAK ĐOKOVIĆ: Postoji određena cenzura oko korone, ja neću da se vakcinišem (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ocenio je danas da postoji određena vrsta cenzure kada su u pitanju informacije o korona virusu i istakao da je ključno razvijati imunitet.

„Postoji određena cenzura medicinskih stručnjaka koji govore o rešenjima koje se ne uklapaju sa rešenjima koja se uklapaju sa zvaničnom medicinom. Voleo bih da postoji više debata, razlika u mišljenju. Mi nismo iz te struke, pa ne možemo o tome da pričamo. Ja bih voleo da se više priča o imunitetu“, rekao je Đoković.

On je to rekao u „lajvu“ na Fejsbuku, u kojem je prvo govorio Marko Pantelić, koji se izlečio od virusa, a učestvovali su i Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Filip Krajinović, Aleksandar Atanasijević i Dušan Borković.

„Postoji opasnost da se čovek zarazi, koliko god da je potrebno biti u karantinu, to ćemo ispoštovati, ali…,“, rekao je Đoković.

Loading...

„Mislim da su ljudi uplašeni i zbunjeni, a ne vidim da se priča o tome kako čovek može sebe da ojača, da ojača imunitet, da reducira mogućnost da se zarazi. Stavili su karantin da smanjiš te mogućnosti, ali imunitet je tu da se boriš i sa ostalim zarazama“, rekao je Đoković.

Podeli
Updated: 20 априла, 2020 — 7:26 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.