NOVE MERE OKUPACIJE: Za zaposlenog stranca 70% MANJI POREZ, A NAŠI RADNICI BEŽE IZ SRBIJE (VIDEO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež predstavili su privrednicima mere podrške razvoju inovativne privrede koje predviđaju više raznovrsnih poreskih olakšica.


Jedna pored ostalih je ostala posebno primećena.


Nakon letos potpisanog ugovora o „Mini šenfenu“ po kome se radnici između potpisnica ( Srbija, Severna Makedonija i Albanija)veoma lako mogu kretati i zapošljavati u zemljama potpisnicama, vlada republike Srbije je rešila da strancima iz sporazuma, ali i drugim strancima na koje se ne odnosi ovaj sporazum, strancima iz zapadne Evrope i ostatka sveta, učini život još lakšim.


Istovremeno dok po zvaničnoj statistici oko 50.000 državljana Srbije godišnje napušta zemlju u potrazi za poslom, i gde domaći investitori posrću pred stranim koji dobijaju povlastice od 10.000 evra po radniku koga zaposle, vlada Srbije je rešila da poslodavcima koji zaposle STRANCA, OLAKŠA ŽIVOT.

Loading...


Poslodavcima će biti olakšane administrativne prepreke pri zapošljavanju i porez na stranog radnika će biti umanjen za 70% procenata.


Državljani republike Srbije bi dobro trebalo da razmisle u čijem interesu radi vlada koja se predstavlja kao njihova, i koga zapravo zastupa, svoje građane, ili građane drugih država i multinacionalnih kompanija koje zapravo vode ekonomsku politiku republike Srbije u svom interesu.

Podeli
Updated: 1 марта, 2020 — 6:10 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Tako i treba kada smo budale.sve što rade rade protiv svog narod.zapadni plaćenici!trebali bi ih proterati iz Srbije za sva vremena ili osuditi na težak rad doživotno.mora Vučić da pomogne albancima da stvore veliku albaniju kao što je obećao.smišljeno proteruj svoj narod a naseljavaj šljam iz albanije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.