Novi duel Vučić – Drobnjak

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić rekao je danas građanima Šida da je dosad najmanje urađeno u toj opštini, zbog čega će se u narednom periodu nastojati da u to mesto dovede najmanje jedan ili više investitora.

– Sve javne objekte ćemo obnoviti, uradićemo obilaznicu oko Šida. Brzo ćete videti početak tih radova. Obnovićemo sve puteve da od Tovarnika do centra Šida sve bude kao ‘pista’ , a ne da se sramotimo pred svetom, kazao je on. Ukazao je da su u toku radovi na 22 kilometara auto-puta od Batrovaca do Kuzmina, i, da mu je v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak preneo da će radovi biti završeni do kraja godine.

– Gde je Drobnjak? Do kad je to gotovo? E, vidite sad! Ja pitam Drobnjaka do kad je gotovo… Trebalo je da bude gotovo do maja, pa smo pristali na avgust a sad je kraj godine… Izvođač rekao… Uvek je izvođač kriv, ti nikad – rekao je Vučić Drobnjaku koji mu je stajao iza leđa…

– Najmanje smo uradili za Šid, i izvinjavam se ovde pred ovoliko građana, ali zato ćemo da sada najviše radimo u Šidu. Samo sam u Rumi otvorio pet fabrika, pa u Inđiji, Pećincima, a ovde smo samo ‘Srem Šid’ obnovili i pomogli „Agropapuk“.

Sada je gotova industrijska zona i dovešćemo jednu, a nadam se i dve fabrike kako bi građani ostali na svojim ognjištima, rekao je on.

Podeli
Updated: 8 марта, 2019 — 5:26 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *