NOVI STADIJUM LUDILA: Kasne radovi na objektu a VUČIĆ OTKRIVA DIVERZIJE U BOLNICI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojevremeno je obećavao da će kovid bolnica u Batajnici biti otvorena 1. decembra, te da će odmah moći da prima pacijente. Dočekali smo i 3. decembar, ali kovid bolnica još nije otvorena. Međutim, Vučić je za to kašnjenje imao spremno opravdanje, i to kakvo.

Kako kaže, nije on kriv, već je neko pokušao da ga sabotira spaljivanjem sklopke u bolnici.

– Kada imate ljude koji bi da nešto urade protiv svoje zemlje, onda vidite i ovo: namerno su spaljivane sklopke na osiguračima u Bataljnici. Morate da se suočite sa tim, ali i s tim da ministarstvo tri puta promeni projekat. BIA i MUP će sprovesti istragu i one koji su spalili sklopku će se uhapsiti – rekao je Vučić na RTS.

Posle ovih reči reakcije su se ređale, a među prvima je komentar je izneo Đorđe Vukadinović, nekadašnji narodni poslanik i urednik „Nove srpske političke misli“.

– Da li je realno da ON u prva dva minuta emisije na Javnom servisu optuži „neke“ (a svi dobro znamo koje) da su spaljivali električne sklopke da bi odložili završetak bolnice u Batajnici?! – pitao se Vukadinović na Tviteru.

Podeli
Updated: децембар 4, 2020 — 10:40 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *