NOVI SUKOBI U SNSu – Zorana u Vučićevom kabinetu gađala Vesića svime što je zatekla na stolu

Inače, Zorana Mihajlović malo pomalo pa uđe u neki sukob (Ana Brnabić, Ivica Dačić, Vladimir Đukanović…), a samo pojedinci iz SNS znaju da je u „ratu“ i sa Goranom Vesićem. Krajem prošle godine na sastanku u kabinetu predsednika države došlo je do velike svađe između njih dvoje. Očevici kažu da je ministarka gađala zamenika gradonačelnika svime što se zateklo na Vučićevom stolu i da čak ni on nije uspeo da je zaustavi.

Večiti zamenik je, veruje se, samo zahvaljujući svom bogatom iskustvu sklanjanja ispod stola koje je stekao bežeći od navijača, dok je bio u FK Crvena zvezda uspeo da sačuva živu glavu. To se desilo u istom onom kabinetu gde je Vučić lomio bravu na vratima, tako da nije prvi put da se u kancelariji predsednika dešava realno nasilje, a ne samo psihičko koje doživljavaju građani Srbije.

Sad je i potpuno jasno da se raskol u SNS produbljuje i da izgleda kao da se sve pomalo otima kontroli. Jeste Zorana Mihajlović uništila Dmitra Đurovića, bivšeg direktora „Koridora“ i kuma Nebojše Stefanovića, zbog čega su imali veliki sukob pre tri i po godine, ali teško da to može da bude razlog za jučerašnju akciju. Tim više što je Zorana u sukobu sa Vesićem, koji je apsolutno čovek braće Vučić.

Predsednik Srbije je jedini koji donekle može da zaustavi sve otvorene ratove među njegovim saradnicima, ali je pitanje da li on to uopšte želi. Kako sada stvari stoje on nastavlja po oprobanom receptu da napravi problem pa ga onda onome koga je u problem uvalio kao pomaže da isti reši. Sapunica sa elementima horora se nastavlja i sigurno nove epizode uskoro slede.

Loading...

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 13 јануара, 2020 — 5:33 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.