NOVO DNO SNSa: Zbog priznanja da je primorana podržati Jutku – DOBILA OTKAZ

Radnica JKP „Rasina“ u Brusu Vukosava Đokić, koja je u martu na skupu podrške Milutinu Jeličiću izjavila za medije da je došla na skup jer joj je rečeno da dođe, nakon objave Marije Lukić na Tviteru da je proglašena tehnološkim viškom, tvrdi za medije da je sama otišla iz preduzeća.

U telefonskom razgovoru, Vukosava Đokić nam je rekla da je ona dobrovoljno otišla iz firme u kojoj je radila 18 godina.

„Odlučila sam da dobrovoljno odem. Biću na birou za zapošljavanje do decembra i onda ću da primam penziju pokojnog muža. Nemojte više da me zovete. Ostavite me na miru“, rekla je ova žena.

Loading...

Ivan Jeličić direktor JKP „Rasina“ iz Brusa rekao je za meidje da je Vukosava Đokić sama tražila da ode iz preduzeća.

„Vukosava će primati penziju od pokojnog muža. Sama je tražila da ide iz JKP uz novčano obeštećenje“, naveo je Jeličić.

Marija Lukić kaže da je nakon što je objavila da je žena proglašena tehnološkim viškom, Vukosavi najverovatnije rečeno šta da izjavi.

„Njena izjava se uopšte ne slaže sa onim što je meni rekla i što sam napisala na Tviteru. Sigurno su joj rekli šta da izjavi“, rekla nam je Lukić.

Podsetimo, Marija Lukić je na Tviteru objavila fotografiju Vukosave Đokić iz medijskog priloga, uz komentar: „Sećate se ove žene, sa ‘spontanog’ skupa podrške Jutki? One jedine, koja nije znala da sakrije istinu? Proglašena je TEHNOLOŠKIM VIŠKOM! Direktor JKP ‘Rasina’, u kome je radila, je Jutkin bratanac.“

Lukić je dodala da je istovremeno i besna i tužna.

„Zvala sam je. Kaže da će biti na birou dok ne stekne uslov za muževljevu penziju, u decembru, koja će iznositi oko 12.000. Imala je 27.000 platu i jedva preživljavala. Šta će sada? Muž joj je umro pre godinu, sin joj se leči od alkoholizma, na poslu je bar imala neku interakciju“, navela je Lukić.

Podsetimo, radnica JKP „Rasina“ je na navodno spontanom skupu podrške Milutinu Jeličiću, za N1 rekla:“Rekli su mi (da dođemo ovde). Naš šef javno-komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš. (Rekli su) da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru ‘leba i parče ‘leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži.“

Jeličiću se trenutno sudi za seksualno uznemiravanje po prijavi njegove nekadašnje sekretarice Marije Lukić. Njen slučaj bio je inicijalna kapisla da se još neke žene koje su doživele neprijatnosti i koje je Milutin Jeličić seksualno uznemiravao, osnaže. Tako je krivičnom prijavom, prvobitno bilo obuhvaćeno sedam žena.

Na kraju je optužni predmet, međutim, pokrenut samo zbog Marije Lukić.

Podeli
Updated: 17 маја, 2019 — 4:35 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Pred nekim pojavama smo prosto „zatečeni“, nemamo reakcije jer ne možemo verovati da se tako nešto događa, a ono (zlo) se događa i ponavlja, i postaje pravilo – sistem! To je za to što smo „zatečeni“! Zatečeni smo (u prvom redu) korupciom sudija (lopovskim sudijama) zatečeni smo pedofilijom u školama (od strane nastavnika/profesora, zatim pedofilijom od strane sveštenika (u crkvama i „crkvenim hramovima“) pa smo „zatečeni“ incestima u porodici i (recimo) velikim privrednim kriminalom u državi od strane državnih organa, i takve „nepodobštine“ prolaze pored nas da bi nas opet nešto „zateklo“ (nespremne da reagujemo) Ako su institucije nesposobne? to znači da su ljudi u tim institucijama nesposobni – lopovi, učesnici u „nepodobštinama“! Pravne institucije u Srbiji (sudstvo – sudije) su apsolutno nesposobne, to znači da su učesnici u zločinu, nepravdi i lopovisanju, učesnici u lopovskom sistemu! I tkz. „Ustavni sud“ je isto učesnik, odnosno lopovski je sud! zašto narod ne ustane protiv takvog (lopovskog) sudstva i tog (isto lopovskog) Ustavnog suda!? I kakvi to sudije mogu biti ako ih učio (recimo) izvesni DrK -„pravnih nauka“ kada znamo (ko zna) da je taj DrK samo običan idiot koji i nezna šta je pravo a šta je krivo! Srbiji je ponovo potrebna „komunistička“ pravda sa prekim sudom da očisti govna koja su u sudovima (u prvom redu) pa onda po kriminalcima privrednim i ovakvim kao što je ovaj „Jutka“ pa onaj što je zapalio kuću novinaru – Simonović, kao što je Toma majmun Nikolić (sa svojom majmunicom Dragicom – „humanitarkom“ i njihovim – majmunskim sinom Radomirom – „gradonačelnikom“ Kragujevca! Kada se takva drušvena govna – gamad očisti – proredi i pokaže od strane sudija kako izgleda i šta je to pravda, i običan radni narod vidi da ima pravde, onda – svakako, da Srbija kao društvo i država ima šansu da opstane i razvija se i stekne respekt drugih i okolnih država i onih koje su daleko!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.