Novo iživljavanje policije: PRETUKLI VEZANOG ČOVEKA NA ZEMLJI ( VIDEO )

Branko Miljković, vlasnik građevinske kompanije MBA „Ratko Mitrović“, priveden je u ponedeljak zbog napada na komunalnu milicajku na gradilištu na Novom Beogradu, potvrđeno je za N1.


Kako je u ponedeljak saopštio vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac, B.M. je zatečen na gradilištu bez dozvole za kretanje, vređao je komunalne milicajce, a komunalnu milicajku je udario posle čega je priveden u Policijsku stanicu Novi Beograd.


Divac je najavio da će protiv njega biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice.


Miljkovićeva firma MBA „Ratko Mitrović“ izvođač je radova na tom gradilištu.

Loading...


Kamera TV N1 zabeležila je tek delić incidenta na gradilištu, tačnije intervencije milicajaca, kojoj su, kao što se može videti po automobilu, prisustvovali i pripadnici policije, koji nisu učestvovali u intervenciji.


Kako smo saznali, što je kasnije potvrdila i policija i komunalna milicija, čovek koji savladan i prebijen, nakon čega su mu stavljene i lisice, je zapravo Branko Miljković.


Komunalna milicajka koja se pominje je upravo jedna od onih koji se vide na snimku i koja je pesnicama udarala Miljkovića pošto je savladan, a nešto kasnije se vidi i da je ekipa Hitne pomoći odvodi sa gradilišta sa kragnom oko vrata.


U Kompaniji „Ratko Mitrović“ za N1 je potvrđeno da se incident dogodio i navode da je u njemu povređen njihov vlasnik, koji je kažu, od zadobijenih povreda završio na Vojnomedicinskoj akademiji. Oni nisu mogli da nam potvrde šta je prethodilo snimku koji je napravila televizija N1.


Ta firma je javnosti postala poznata zahvaljujući radovima na platou na Trgu Slavija. Samo četiri meseca posle postavljanja, pločice na Trgu su popucale, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić za to je okrivio izvođača radova, MBA „Ratko Mitrović“ i tražio da plato poprave o svom trošku.


Miljković je za N1 tada rekao da nema opravdanja za loše izvedene radove i najavio da da će zbog loše odrađenog posla protiv sopstvenog direktora projekta biti pokrenuta krivična prijava.

Izvor: N1

Podeli
Updated: 21 априла, 2020 — 9:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.