Objavljen snimak gde se radnici koji NISU ČLANOVI SNSa PRIMORAVAJU DA IDU NA MITINGE (VIDEO)

“Ko ti je dao spisak…”
“Ali ja nisam došao preko stranke…”
“Prošli put su me zvali sa odmora…”
Ovakve i slične rečenice čuju se u snimku telefonskog razgovora za koji Stranka slobode i pravde tvrdi da je dokaz koji pokazuje kako se, kažu, zaposleni u Upravi carine “pritiskaju i popisuju za Vučićevu predstavu”.
SSP je izdao i saopštenje tim povodom.
“Da se mitinzi ‘podrške’ Aleksandru Vučiću održavaju primoravanjem zaposlenih u državnim organima da na njih idu, kao i da popisuju svoje bližnje u listu budućih glasača za Srpsku naprednu stranku, dokazuje i snimak u čiji posed je došla Stranka slobode i pravde, koji pokazuje kako se zaposleni u Upravi carine pritiskaju i popisuju za Vučićevu prljavu predstavu”, navodi SSP u saopštenju.
Na snimku se može čuti, tvrde iz SSP-a, kako Rudić zaposlenom prenosi uputstvo direktno od direktora Uprave carina Miloša Tomića – da mora da dođe na miting podrške Vučiću 11. aprila u Novom Sadu. Da sa sobom povede još četvoro ljudi i da bude u civilu.
U saopštenju Stranke slobode i pravde navodi se i da je u Upravi carina poslednjih dana podeljeno nekoliko spiskova sa “sigurnim glasačima” i da u napomeni na svakom spisku piše – “odnosilac liste kod sebe ostavlja iskopiran primerak i upisane osobe izvodi na glasanje”.
“Ovo je još jedan dokaz da izbora nema i da su takozvani pregovori vlasti i opozicije predstava za međunarodnu zajednicu”, zaključak je saopštenja.

Podeli
Updated: 14 октобра, 2019 — 11:11 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.