Objavljena imovina Vučićevog Gebelsa: 4 stana u Beogradu, kuća u Železniku, zgrada od 4.623 kvadrata…

Profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i doskorašnji potpredsednik FK Partizana dr Vladimir Vuletić izneo je danas teške optužbe na račun glavnog i odgovornog urednika Dragana J. Vučićevića, optužujući ga da ima četiri stana u Beogradu, kuću u Železniku i zgradu od 4.623 kvadratna metra, što je, kako je rekao, oko pola hektara gradskog građevinskog zemljišta, koje naziva “njivama prve klase”. Vuletić je uz to priložio dokumenta Republičkog geodetskog zavoda. Vučićević je ove navode demantovao preko svog naloga na Tviteru.

Na svom nalogu na Tviteru „Partizanus Verus SPQR“, Vuletić je Vučićevića nazvao „medijskim Maksom Luburićem“.

„Dobro došli na Crno na belo TV. Danas na profinom poligrafu nalazi se medijski Maks Luburić, Dragan J. Vučićević, čovek koji kao što dobro znamo svima drugima prekonosira da li su oni zlo i da li su oni nekakvi tajkuni. A najveći tajkun, najveće zlo slugeransko, koje masno naplaćuje to što radi jeste gospodin Maks Luburić, čovek koji istinu seče istinosekom“, rekao je u svom obraćanju Vuletić, a potom nastavio:

„Pa evo za njega nekoliko pitanja na profinom poligrafu. Prvo pitanje, da li Maks Luburiću imate stan od 140 kvadrata u Zemunu u gotovini kupljen od investitora pravosnažno krivično osuđen. Pitanje broj dva, da li na uglu Doktora Velizara Kosanovića i Mis Irbijeve imate stan i garažu koji je gradio Ratko Mitrović a završio Zvonko Veselinoviću. Treće pitanje, da li imate stan u Paštrovićevoj, blizu Hipodrama. Da li četvrti stan imate u Žarka Pucara kod pomoćnog terena FK Čukarički od 151 kvadrata i garažu i najzad da li posedujete 4.623 kvadratna metra, što je oko pola hektara gradskog građevinskog zemljišta koje nazivate nekakvim njivama prve klase. Pored svega toga i da li imate kuću u Železniku?“, uputio je pitanja Vuletić, Draganu J. Vučićeviću, a potom, u postu ispod, objavio dokumenta Republičkog geodetskog zavoda.

Na to je ubrzo reagovao i glavni i odgovorni urednik tabloida Informer:

„Ovo nije moje i nema nikakve veze sa mnom. Lažeš, bolesni pedofilu“.

Podeli
Updated: мај 22, 2021 — 3:52 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *