Obradović: Kako su odjednom nestale afere? Kao da su ugašene na dugme 

„Zašto nema mene u medijima, to je moja odluka, a zašto Krušika i afera Jovanjice nema, odjednom je to stalo, ja ne znam pravi odgovor na to pitanje”, kaže za CINS uzbunjivač iz fabrike Krušik.

Podsećamo da je  CINS uradio i priču o priči Aleksandra Obradovića.

Protiv Aleksandra Obradovića se od septembra 2019. vodi istraga zbog sumnji na odavanje poslovne tajne.

Više javno tužilaštvo u Beogradu i dalje istražuje slučaj uzbunjivača Aleksandra Obradovića koji je u javnost izneo niz tvrdnji o zloupotrebama u poslovanju fabrike namenske industrije Krušik.

Obradović u razgovoru za Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) kaže da od 20. septembra 2019, kada je dao izjavu zameniku javnog tužioca, postupak stoji u mestu.

„Nikakavih novih informacija niti imam niti znam šta će se desiti. Sva ta dokumentacija je sada na veštačenju na Vojnotehničkom institutu”, ističe Obradović dodajući da ga u tužilaštvu ni nakon pet meseci nisu saslušali.

Odlučio je da se manje pojavljuje u medijima jer je sve što ima da kaže o temi Krušik već rekao.

„Ostalo mi je malo nejasno kako su odjednom sve afere nestale, kao da su ugašene na dugme. Nema više priče oko Jovanjice, nema više spominjanja dešavanja u namenskoj industriji, pogibije gospođe u Doljevcu, plagijata. Sve je odjednom utihnulo, sve teme su zamenile litije u Crnoj Gori, korona virus, izbori, trvljenja u opoziciji”.

Izvor: CINS

Podeli
Updated: 10 јануара, 2023 — 4:27 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *