OBRADOVIĆ OBEĆAO VUČIĆEVIĆU: Ne gine ti zatvor

Boško Obradović je poručio uredniku i vlasniku samozvanih dnevnih novina „Informer“, Draganu J. Vučićeviću, da je njegovo hapšenje jedno od predizbornih obećanja Saveza za Srbiju.

Lider Dveri je prokomentarisao Vučićevićevu osudu Zorana Lutovca, koji na zidu svoje kancelarije držu sliku „uhapšenog“ urednika „Informera“.

– Šta je sporno, Vučićeviću? Zatvor ti ne gine! To razumi kao politički stav i predizborno obećanje iza koga svi stojimo. Misliš li da će Vučić da te primi u avion kojim bude pokušao da beži iz Srbije? Misliš li da ćeš se izvući posle svih laži i zla kojim si zagadio Srbiju? – poručio je lider Dveri.

Obradović je odgovorio i poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću, koji je na društvenim mrežama „mahao“ nekakvim krivinim prijavama protiv prvog čoveka pokreta Dveri.

Loading...

– Vi ste na vlasti, ne znam šta se čeka da Vaši aparatčici u Policiji, Tužilaštvu, Sudstvu i drugim državnim organima konačno završe sa Dverima? Zar ne poruči Vaš nenormalni šef sinoć iz Njujorka da su Dveri ukinute? To je tema na GS UN? Što se bavite nama kad smo mali, slabi i nebitni? – upitao je Obradović.

Podeli
Updated: 26 септембра, 2019 — 5:30 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.