OBUĆINA PORUČILA KISIĆEVOJ: Obiđite decu sa smetnjama, ako stignete od frizera! (VIDEO)

„Nije dobro veče, a neće nam biti ni dobar dan ni bolje sutra. Jer je od brige za našu decu ostala samo briga za njihovu. Najužeg kruga vrhuške“ rekla je u uvodu emisije „Pregled dana“ Newsmax Adria Jelena Obućina.

Naša deca sa smetnjama u ravoju bez roditeljske brige – dane provode u metalnim krevetima, atrofiranih mišića i u bolovima. Smrad urina, znoja, fekalija i prljave posteljine je njihov vazduh. Zanemareni su, bez dovoljno medicinske nege, često zlostavljani.

Tinejdžeri izgledaju kao deca jer se nisu razvili. Vremenom, zbog ležanja, glave im postaju ravne. Bebe najčešće dočekaju preranu smrt – ostali su osuđeni na sporu – u kavezu. Osoblje je uvek preopterećeno, neretko nestručno. Ne veruje u nalaze nevladinih organizacija Darija i traži dokaze.

Gospođo – ovo Vam je Kulina – bez slike. Po dokaze sami pešice po ustanovama koje su Vam u nadležnosti. Obiđite decu koja su vam poverena. I ne, nije dovoljno da oformite radnu grupu – nego nam javite rezultate, ako stignete od frizera, proslava, skupih večera i tv nastupa“ završila je Obućina.

https://www.youtube.com/watch?v=BgLzsUrws-0

Više o ministarki za socijalna pitanja i njenim navikama možete pročitati u članku ispod.

Podeli
Updated: јул 4, 2021 — 2:39 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *