OPERATIVAC UKP: Vučić će uhapsiti Kona pred izbore kako bi pokupio poene kod naroda!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic je, povodom Dana primirja u Velikom ratu, urucio Orden Karadjordjeve zvezde prvog stepena doktoru Predragu Konu.

Vreme je da se situacija u borbi sa koronom preokrene, da sa pojavom vakicna i solidarnim sprovodjenjem mera potpisnemo ovu neman 21. veka, porucio je danas epidemiolog dr Predrag Kon, jedan od odlikovanih za zasluge u borbi sa korona virusom.

Time je epidemiologu odao priznanje za poslušnost.

Kon nije dobio samo orden za poslušnost, nego se često spominjao stan u „Beogradu na vodi“ i džip.

Međutim, situacija se promenila, epidemiolog Kon je rame uz rame sa predsednikom po omraženosti kod naroda zbog svoje prepotentnosti koja nije ničim zaslužena. Naproriv, Kon je sav svoj kredibilitet izgubio još prilikom afere svinjski grip.

Bivši operativac UKPa otkriva da se Vučić čak neće libiti da kao uhapsi Predraga Kona kako bi se dodvorio narodu pred izbore.

Milan Dumanović, nekadašnji operativac UKP i suosnivač pokreta Oslobođenje, obelodanjuje spisak svih operativaca MUP-a uvučenih u mrežu Dijane Hrkalović, kao i kada će uslediti nova hapšenja i navodi da čak 5000 policajaca treba da budu procesuirani zbog svog saučesništva u nezakonitim radnjama.

Izvor: Naša Borba

Podeli
Updated: октобар 27, 2021 — 8:41 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *