OPTUŽBE ZA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: „Videla sam ga kako beži na motoru minut pre dolaska policije“

Glumac i lider PSG Sergej Trifunović, svedok napada na aktivistkinju inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović, udaljio se na svom motoru nekoliko trenutaka pre nego što je došla policija, tvrde svedoci.

Radovanović je, podsećamo, fizički napadnuta 8. marta na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu. Ona tvrdi da je muškarac koji ju je napao, to veče bio u društvu Trifunovića.

Ona je u intervjuu za „Dojče vele“ objasnila da je udarac dobila nakon što je reagovala na „bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca“.

– On je najpre grubo prošao između drugarice i mene odgurnuvši nas. To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreću, ali u tako divnoj večeri, u tako divnom okruženju, ja takvo ponašanje nisam očekivala. Zaista je štrčao. I ja sam ga zamolila da obrati pažnju, a on se samo nasmejao i otišao. Posle 15 minuta ja sam pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, među kojima je bio i Sergej Trifunović. I kako sam se okrenula, on se meni obratio rečima: „Šta gledaš ćorava“, što je mene užasnulo. Ja sam zamucala, „kako to misliš ćorava“, jer imala sam naočare. On je ponovio: „Šta je bilo, šta gledaš ćorava“ i već mi se uneo u facu i dosta je to pretećim glasom rekao. Nisam znala šta da radim, imala sam u čaši malo vode i onda sam ga polila iznad glave tom vodom, nakon čega me je udario u glavu. Naočare su mi odlete dva metra, a i ja metar – izjavila je Radovanović.

Loading...

„Sergej je otišao za njim, a onda se na kratko vratio da vidi šta se desilo. Pokušala sam da od njega saznam ime te osobe, ali on je odbio da kaže. Pozvala sam policiju, ali on je otišao pre nego što je policija došla“, ispričala je Radovanović.

Izvor: Blic

Podeli
Updated: 11 марта, 2019 — 8:20 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.