OVAJ J… KOGA STIGNE! Naprednjak se obrušio na Zdravka Krivokapića

Srpska javnost već je navikla na srozanu kulturu dijaloga u društvu i opskurni rečnik pristalica režima Aleksandra Vučića. Ipak, uvek se nanovo iznenadimo koliko još niže može da se ode u primitiviznu i prostakluku, a ovog puta se za to pobrinuo izvesni Mario Maletić, koji je radio u protokolu Ministarstva pravde, za vreme Nikole Selakovića.

Smatrajući da njegova reč ima na težini Maletić se obrušio, najpre, na Vladu Crne Gore, i to rečnikom koji pre priliči nekoj pivopiji pored seoske prodavnice, nego državnom činovniku.

– Hteo sam ove godine sa porodicom da idem na more u Crnu Goru. Sad mogu da kažem samo jeb** sam Vas za Rezoluciju o Srebrenici i koga god vidim ubediću da letuje u Srbiji ili u najgorem slučaju u Grčkoj. Sram vas bilo – poručio je Maletić.

Međutim, Maletić se nije tu zaustavio već je izvređao i premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, potkačivši usput i Dragana Đilasa i Borisa Tadića, verovatno računajući da je to siguran put za napredovanje, možda čak i do šefa Vučićevog protokola.

– A Tadića i Đilasa sam sjeb** na netu i Vašeg ovog premijera kretena ću sjebati on mi je sitna riba. A najbolje odmah mi zabranite ulazak u Crnu Goru ili još bolje isključite Crnu Goru sa neta, jer ću vas jeb*** kako god okrenete. Kako god Vi želite – kazao je Maletić.

I tako, dobili smo novog naprednjačkog pitomca sa Akademije za mlade lidere SNS i očarani smo rečitošću i elokventnošću kojima pleni ovaj vučićevski erudita. Nema šta, sigurno smo da će dobiti pohvale od šefova, a na bruku i sramotu svih građana koji finansiraju njegov rad.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јул 11, 2021 — 1:33 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Sad ovaj buzga ne oseca nista jer misli da je mad vec za neku godinu on ce se kajati trebalo bi ali mozda i nece jer je to takav soj ulicara u vlasti Srbije.
    Ovo ne postuje ni svoju majku oca, cerku ,sina .

  2. MARIO JE VEROVATNO PRIDOSLICA IZ SUSEDNIH DRZAVA ,ONAJ KOJI JE POBEGAO TRAZECI SLOBODU U SRBIJI ALI ON UMESTO DA ZIVI U SLOBODI ON HUSKA NA RAT .MALO MU JE BILO TAMO ODAKLE SU IZBEGLI NEKO SADA HOCE SRPSKU BRATOUBILACKU KRV. MNOGO JE ZA OVAKVU BUBUOD NECOVEKA.OVAKVE SE SRBIJA TREBA OTARASITI I VRATITI IH TAMO ODAKLE SU DOSLI JER SU GRESKOM IZBEGLI KAD SE TAMO VRATE BICE NAJGORI SRBOMRZCI I KOLJACI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *